fbpx

LANSARE PLATFORMA ONLINE PENTRU FEMEI

Pe data de 14.01.2014 Confederatia Nationala a Sindicatelor Libere din Romania – FRATIA a lansat platforma interprofesionala pentru femei 3r punct info punct ro.

Platforma este realizata in cadrul proiectului “Promovarea principiului egalitatii de sanse si de gen la nivel national in cadrul societatii civile si administratiei publice locale si centrale”, POSDRU/97/6.3/S/63007, si are ca scop promovarea egalitatii de sanse intre femei si barbati prin facilitarea dobandirii informatiilor necesare aplicarii acestui principiu la locul de munca.
Reteaua online interprofesionala pentru femei se adreseaza in primul rand participantelor la activitatile proiectului, dar este deschisa tuturor femeilor care doresc sa-si impartaseasca experienta profesionala, modul in care au reusit sa-si atinga obiectivele propuse in cariera, dificultatile întampinate, etc.
Prin intermediul platformei 3r punct info punct ro, se creeaza un cadru organizat de comunicare si dezbatere, precum si un schimb de experienta in domeniu între membrele retelei. De asemenea, sunt create premisele pentru o colaborare indelungata, platforma reprezentand cea mai simpla modalitate de a obtine opinii in legătura cu ceea ce se poate realiza concret pentru imbunatatirea reprezentarii femeilor la toate nivelurile.
Platforma va reprezenta o sursa sigura pentru determinarea nevoilor profesionale ale femeilor si se va putea concretiza in planuri de actiune ale organizatiei noastre pentru viitor, in domeniul egalitatii de sanse si de gen.
Proiectul este implementat de CNSLR-Fratia, in calitate de solicitant, in parteneriat cu Federatia Salariatilor din Administratia Publica Centrala si Locala “COLUMNA”, Alianta Nationala a Sindicatelor Bugetarilor “SED LEX”, Federatia Sindicatelor din Invatamant “SPIRU HARET”, Federatia Nationala a Sindicatelor din Chimie si Petrochimie “LAZAR EDELEANU”, Federatia Sindicatelor din Comert, Institutul de Educatie si Studii Sindicale, Fundatia Dezvoltare in Europa, Centro Servizi CISL CSC SRL si Unionservices SRL.