Lansare magazin online Vision Optica – produse de optica medicala

Puteti gasi o gama variata de modele de ochelari de soare ce apartin unor marci de prestigiu, fiind potrivite oricarui tip de tinuta sau anotimp.
Lentilele sunt prevazute cu filtru de protectie impotriva radiatiilor ultraviolete iar unele modele sunt polarizate.
Pentru a face alegerea corecta in functie de necesitatile fiecaruia, va recomandam sa urmariti sectiunea Sfatul Specialistului cat si informatiile tehice aflate in descrierea produselor.

De asemenea, in sectiunea Promotii, clientii pot beneficia de reduceri de pret la ochelari de soare de cea mai buna calitate.

Portofoliul de produse

Lansata in anul 2007, Vision Optica este la ora actuala printre primele 3 retele de magazine de optica medicala din Bucuresti, numarand in total 7 magazine.
Astfel, pentru a fi si mai aproape de dumneavoastra, am lansat magazinul online unde veti putea gasi o gama variata de produse de optica medicala, la cele mai bune preturi: ochelari de soare, rame pentru ochelari de vedere, lentile de contact cat si accesorii.
Garantam pentru calitatea produselor noastre deoarece multumirea clientilor reprezinta principala noastra preocupare.

Ce urmeaza?

Dezvoltarea portofoliului de produse este prioritatea nr. 1 pentru magazinul online Vision Optica.
Dorim sa va punem la dispozitie o gama cat mai variata de ochelari de soare, rame pentru ochelari de vedere, lentile de contact si accesorii.