Lansare biomaterial revoluționar în stomatologie

Conceput și patentat în laboratoarele Augma Biomaterials Ltd., inovatoarul produs Bond Apatite este un ciment pentru grefare osoasă folosit în procedurile stomatologice de augmentare, care oferă o eficiență crescută și economie de timp. Odată folosit, timpul de recuperare după intervenție este mult mai scurt, Bond Apatite având avantajul de a îmbunătăți consistența și calitatea osului și de a reduce semnificativ riscul de infecție grație proprietăților sale bacteriostatice. Totodată, produsul revoluționar reduce costurile tratamentului și aduce un avantaj competitiv vizibil și imediat în fața altor medici sau clinici concurente datorită proprietăților sale spectaculoase.

Lansarea în premieră în România a celor două produse cu aplicabilitate în domeniul augmentării osoase este urmată de un seminar cu tema ‘’Ciment avansat pentru grefare osoasă pentru proceduri stomatologice de augmentare’’, unde vor fi prezenți unii dintre cei mai recunoscuți doctori și medici chirurgi stomatologi.

În cadrul seminarului vor fi prezentate studii și informații cu privire la domeniul augmentării osoase în general, precum și motivele pentru care biomaterialele inovatoare prezintă cel mai mare interes în domeniu din lume.

Seminarul “Ciment avansat pentru grefare osoasă pentru proceduri stomatologice de augmentare ’’ își propune să prezinte în premieră în România cele două produse revoluționare Bond Apatite și 3D Bond și să aduca la cunoștință medicilor specialiști atât materialele, cât și tehnicile avansate, de ultimă oră, din domeniul augmentării osoase.

Augma Biomaterials Ltd. este o companie israeliană cu tradiție în dezvoltarea biomaterialelor ca substitute osoase și recunoascută internațional pentru inovații în domeniul augmentării în chirurgia oro-maxilo-facială.

Programul seminarului
11:15 lansare produs, demonstratie, interviuri
12:30 Dr. Amos Yahav, D.M.D (seminar I)
Inovația Biomaterialor Augma schimbă regulile în domeniul tratamentelor dentare atât pentru beneficiul pacienților, cât și al medicilor dentiști.
(seminar II – discuții Q&A cu medicii prezenți)
14:00 Prânz