Lampdare – sau cum sa luminezi inteligent orice tip de spatiu!

lampadare

Pentru ca in prezent exista pe piata o multitudine de solutii pentru un iluminat inteligent al spatiilor interioare, este important sa va asigurati ca faceti o alegere inspirata, de care sa fiti convinsi in totalitate, o alegere care vi se potriveste stilului, in primul rand, si care se incadreaza perfect in decor.

Este adevarat ca ajutorul unui designer de interior, spre exemplu, va poate fi extrem de util chiar si in alegerea corpurilor de iluminat adecvate, insa nu toata lumea isi poate permite sa benficieze de astfel de servicii. Asa ca bunul gust si nota personala trebuie sa primeze, insa nu trebuie ignorat nici ajutorul consultantilor specializati ai magazinelor de profil. Acestia, dupa ce vor afla care sunt dorintele si preferintele clientilor, precum si alte detalii importante (stilul in care sunt amenajate incaparile etc.), va vor face recomandari pertinente, demne de luat in considerare.

Detalii ce nu trebuie sa va scape din vedere atunci cand alegeti lampadare sau alte surse de lumina!

Daca nu aveti alaturi un designer de interior, chiar si informatiile din mediul online va pot fi de folos atunci cand doriti sa achizitionati lampadare sau alte elemente pentru iluminarea spatiilor interioare.

Spre exemplu, se recomanda urilizarea mai multor surse de lumina, intr-o singura incapere. Ziua, un plus de lumina este necesar in anumite zone ale unui anumit spatiu, pe cand dupa lasarea serii, lumina necesara, este mult mai puternica.

Astfel, amplasarea unor lampadare in diverse zone ale locuintei (dar nu numai), poate reprezenta solutia ideala la problema iluminatului optim, dar poate aduce si un plus aspectului estetic al incaperilor respective datorita designului inedit.

Care sunt cele mai potrivite lampadare sau solutii de iluminat, pentru spatiile voastre?

Iluminarea incaperilor trebuie sa se realizeze in functie de destinatia atribuita astfel incat sa se asigure un confort maxim.

Spre exemplu, iluminarea holului si a scarilor ar trebui sa fie una accentuata pentru maximizarea nivelului de siguranta (prin eliminarea riscului de accidentari). Living-ul, este recomandat, sa beneficieze de un iluminat general, dar si pentru fiecare activitate in parte.

Biroul trebuie sa aiba neaparat o lumina buna pentru pentru desfasurarea facila a activitatilor specifice.

Zona servirii mesei sau, mai precis, masa in sine trebuie iluminata corect si din plin, pentru a pune in valoare preparatele culinare, mobilierul si aranjamentul.

In bucatarie se recomanda un iluminat in trepte, in timp ce in baie un iluminat de intensitati diferite, va fi perfect!

In dormitor sunt ideale luminile blande, in mai multe puncte.

Acestea fiind zise, dorim sa subliniem ca o lumina suficienta nu va fi garantata numai de becurile din tavan, ci va trebui sa optati si pentru lampadare sau alte asemenea corpuri de iluminat.

Modele diverse de lampadare disponibile in magazinul nostru online!

Magazinul online alexim-light.ro vine in intampinarea voastra cu o gama variata si bogata de tipuiri de corpuri de iluminat, printre care si lampadare.

Iluminatul interior optim, obtinut cu aiutorul acestora, nu doar ca va duce la crearea unei atmosfere relaxante, ci va va ajuta sa realizati activitatile cotidiene in mod eficient, contribuind la starea voastra de bine si la un confort sporit.

Lumina naturala si iluminatul de calitate sunt esentiale in amenajarea reusita a oricarui tip de spatiu.

Pentru comenzi si informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!


WEBSITE: https://www.alexim-light.ro

TELEFON: 0740-489-539 / 0728-697-440

ADRESA: B-dul 22 Decembrie, Bl. 45A, Parter, Deva, Jud. Hunedoara