fbpx

LampaMea ro prezinta solutii de iluminat pentru intreaga casa

LampaMea este magazinul care ofera locuintelor toate beneficiile corpurilor de iluminat interior. Conceptul lansat de LampaMea se bazeaza nu doar pe comercializarea de produse, ci si pe testarea acestora in showroom-ul din capitala si pe asistenta de-a lungul cumpararii corpurilor de iluminat, dar si dupa ce se incheie acest proces.

Magazinul online LampaMea surprinde prin gama de corpuri de iluminat interior si exterior al casei, becuri, articole decorative, mobilier sau accesorii. Produsele de pe site pot capata utilitati originale, in functie de design-ul camerelor locuintei.

Filtrele de cautare ale produselor au fost create astfel incat sa poata duce direct catre corpul de iluminat potrivit, la nivel de tehnologie folosita, putere maxima exprimata in Watti, tip bec, pret, material, culoare si nu numai.

„Ne-am dorit sa construim nu doar un concept coerent cat, mai degraba, unul vast. Sistemele de iluminat pot fi considerate accesorii ce uimesc si nu doar vin in completarea pieselor de mobilier. Lumina in sine este o piesa importanta, de aceea oferim oricand posibilitatea de a testa produsele in showroom, pentru ca tendintele anului 2016 vorbesc despre optiuni”, a declarat managerul LampaMea.

LampaMea este un magazin care beneficiaza de un personal calificat, ce poate asista clientii nu doar la nivel tehnic, ci si din punct de vedere al design-ului produselor. Economia, eficienta si calitatea se pot intalni intr-un echilibru ce se concentreaza asupra clientului, care se va bucura de becuri clasice, economica, LED, piese de schimb si accesorii.

Comercializand produse de la producatori de top cum este EGLO Romania, achizitia din acest magazin nu poate fi un esec.

Produsele din stocul LampaMea pot fi achizitionate atat online de pe website-ul oficial, dar si din showroom-ul aflat pe Strada Rezervelor, nr. 44A. Mai multe detalii se pot afla la adresa de email [email protected] sau la numarul de telefon 031.437.36.87.