fbpx

La Wellborn spunem STOP infertilitatii

Pentru a beneficia de aceste consultatii de infertilitate gratuite, pacientii trebuie sa fie asigurati CAS si sa prezinte bilet de trimitere de la medicul de familie. De asemenea, consultatiile se fac pe baza de programare la medicii inscrisi in campanie: doctor Alina Bolintineanu, doctor Deliana Predoi, doctor Oana Moise, doctor Viorica Chirita, doctor Carmen Ianiotescu (Rusu), doctor Silviu Predoi.

Campania se adreseaza in special cuplurilor care intentioneaza sa efectueze proceduri de Fertilizare in Vitro, acestea fiind acoperite cu succes de medicii ultraspecializati din cadrul Spitalului Wellborn. Asadar, cuplurile care aleg Wellborn pentru consultatii gratuite de sterilitate pot continua investigatiile si tratamentele in acelasi mediu profesionist, alaturi de medici profesionisti, recunoscuti la nivel national pentru rezultatele lor.

La Wellborn, reusita se masoara in 2 liniute!
Prin campania lansata la nivel national, Spitalul de Fertilitate si Medicina Materno-Fetala Wellborn le ofera cuplurilor din toata tara posibilitatea de a primi o evaluare corecta a starii de sanatate din punctul de vedere al sterilitatii, sub atenta supraveghere a medicilor ultraspecializati si beneficiind de aparatura medicala performanta, la standarde internationale.

Anul acesta, Spitalul Wellborn a fost selectat de Ministerul Sanatatii in topul celor 10 spitale din Romania care beneficiaza de finantare pentru procedurile de FIV si embriotransfer. Nominalizarea Wellborn pe primul loc in topul celor 10 centre medicale incluse in Programul National de fertilizare si embriotransfer este, cu siguranta, o reconfirmare a expertizei medicilor Wellborn, precum si a importantei dotarii la standarde europene si a reusitelor dobandite in departamentul de Reproducere Umana Asistata.

Spitalul Wellborn este singurul spital de fertilitate din Romania si centrul cu cele mai multe proceduri de Reproducere Umana Asistata (RUA) efectuate lunar in Romania. Pentru a asigura toate aceste performante, Wellborn asigura un numar impresionant de medici, fiind centrul medical cu cei mai multi medici angajati full-time pe acest segment de specializare medical.

Pentru investigatii amanuntite, consultatii sau pentru scheme de tratament personalizate, pacientii nostri ne pot gasi in Bucuresti, pe strada Brodina, numarul 3 sau ne pot contacta la unul dintre numerele de telefon: 031.9105 / 0314.251.115 / 031 405 22 95 / 0785.212.628.