La Vexio gasesti telefoane ieftine la oferte speciale in luna Septembrie

Telefonul mobil a devenit un accesoriu indispensabil pe care il purtam cu noi tot timpul, in acest fel putand sa comunicam cand si cu cine vrem indiferent de locul in care ne aflam.

Magazinul online Vexio este locul unde telefoanele mobile se gasesc la oferte avantajoase indiferent de marca sau perioada. Gama de telefoane ieftine de la Vexio este una diversificata, aceasta acoperind o larga arie de marci precum Alcatel, Apple, Nokia, Samsung, Sony si nu numai.

La Vexio, telefoanele produse de marele Apple precum Iphone 5C sunt disponibile la preturi promotionale pana la sfarsitul luniii Septembrie. Telefoanele mobile Iphone sunt printre cele mai performante dispozitive mobile care pot fi folosita nu doar pentru comunicare ci si pentru a face alte lucruri utile oricarora dintre noi cum ar fi filmarea unor momente speciale petrecute alaturi de cei mai buni prieteni sau partener. Totodata cu ajutorul unui Iphone puteam realiza poze de inalta calitate ci claritate indiferent de perioada din timpul zilei sau a noptii, camera telefonului dispunand de 8MB. Totodata durata maxima de convorbire este de 10 ore.

La Vexio gama de telefoane ieftine este completata de Samsung S6, acestea fiind o alternativa viabila la telefoanele Iphone prezentate in randurile de mai sus. Camera photo de la acest telefon mobil are 16 MP oferind posibilitatea de realizare a unor poze de inalta calitate. Un alt accesoriu important este GPS-ul ce poate fi un real ajutor pentru soferi.

Din gama de telefoane ieftine de la Vexio nu puteau lipsi diversificatele modele Nokia, marca ce este cunoscuta pentru calitatea dispozitivelor mobile pe care le dezvolta. Pentru cei care dispun de un buget mai restrand pentru cumpararea unui telefon, Vexio le pune la dispozitie telefoane la preturi de pana in 100 RON.

Magazinul online Vexio ofera TRANSPORT GRATUIT in Bucuresti pentru comenzile ce depasesc 149 RON iar pentru cele mai mari mai mari de 499 se ofera transport gratuit pentru toate orasele tarii.