fbpx

La Splendid GO mananci cele mai bune preparate fast-food

A zis cineva shaorma? Unde? La Splendid GO? Ne mentinem aceleasi standarde, chiar si in preparatele fast-food si facem cea mai buna shaorma din cate ai mancat pana acum. Oricine are o slabiciune pentru o shaorma sau un kebab, din cand in cand, de aceea iti oferim cele mai bune preparate fast-food pregatite cu ingrediente proaspete si atent alese, condimentate cu dichis. Te invitam pe site-ul Splendid Go sa iti alegi ce vrei din propunerile noastre si noi o pregatim cum vrei tu. Alege Splendid GO si serviciul food delivery Constanta, in fiecare zi intre orele 10:00 – 00:00.

Pentru cand iti e pofta de shaorma te invitam la Splendid GO, iti servim preparate fast-food pregatite de bucatarii nostri, chifla, lipia si sosuri facute exclusiv de noi, din retete proprii si ingrediente atent alese. De cand nu ai mai mancat o shaorma delicioasa? Retetele preparatelor noastre fast-food sunt autentice, dar noi adaugam intotdeuna secretul gustului spectaculos, Bucatarii nostri gatesc cu pasiune, iar asta se reflecta in gustul minunat al fiecarui produs in parte. Verifica ce avem in meniul online restaurant Constanta, in categoria fast-food si comanda ce vrei tu, cu 2 dintre sosurile prezentate de noi.

Avem si preparate la gratar, gatite corespunzator, pentru cei ce prefera sa manance mai sanatos. Serviciul delivery preparate la gratar Constanta iti ofera pui, peste, porc si vita cu diferite garnituri, pentru ca tu sa mananci sanatos si satios.