fbpx

La Mesteru Manole gasiti o gama variata de profile aluminiu

Magazinul online Mesteru Manole va pune la dispozitie o gama variata de tipuri si dimensiuni de profile aluminiu. Daca aveti nevoie de acest material si doriti sa cumparati unul de calitate, apelati cu incredere la Mesteru Manole.

Ce variante de profile aluminiu gasiti pe site?

La Mesteru Manole pe site gasiti doua tipuri de profile aluminiu: sub forma de „U” si sub forma de „T” cu urmatoarele caracteristici:

„U”:

10x10x10x1.5x6000mm

15x15x15x1.5x6000mm

20x20x20x1.5x6000mm

20x20x20x2x6000mm

25x25x25x2x6000mm

30x30x30x2x6000mm

„T”:

20x20x20x2x6000mm

25x25x25x2x6000mm

30x30x30x3x6000mm

Daca doriti sa cumparati simplu si rapid profile aluminiu accesati site-ul: https://mesterumanole.ro/metalurgice/extrudate-din-aluminiu/profile-aluminiu

Ce trebuie sa stiti despre profile aluminiu?

Aceste materiale de constructii sunt in general utilizat din proiecte diverse din industrie.
Profilele aluminiu se diferentiaza fata de corniere prin faptul ca au forme diferite. Astfel, dupa cum spuneam mai sus, la Mesteru Manole se gasesc profile aluminiu sub forma de „U” si sub forma de „T”, fiecare dintre acestea fiind potrivite pentru anumite proiecte specifice.

Profilele aluminiu sunt niste materiale foarte versatile

Dupa cum spuneam, utilizarea acestor material in diverse proiecte de constructii complexe se datoreaza unor proprietati specifice.

Faptul ca se regasesc sub doua forme este un aspect care face ca utilizarea acestora sa poate fi facila in functie de particularitatile unor proiecte. Fata de corniere, profilele aluminiu actioneaza ca o legatura intre anumite suprafete, dar acestea pot avea utilizari mai particulare, cum ar fi cazul ramelor pentru tamplarii, acolo unde forma devine mai complexa. In cazul proiectelor in care nu este nevoie de o tehnologizare ridicata, aceste materiale sunt foarte eficiente fie sub forma de „U”, fie sub forma de „T”.

Versatilitatea face ca aceste materiale sa poata avea utilizari variate. Utilizarea in cazul serelor sau tamplariilor termopan se bucura de acest lucru. De asemenea, aceste materiale pot fi prelucrate astfel incat sa se plieze pe nevoile fiecarui proiect in parte.

Principalele proprietati pe care le au profilele aluminiu

Profilele aluminiu se dovedesc a fi niste materiale cu reale proprietati care le fac sa fie o solutie foarte eficienta in anumite proiecte dezvoltate de specialisti, mesteri si persoane fizice. Proprietatile principale sunt urmatoarele:

Au o rezistenta ridicata la actiunea agentilor care provoaca coroziunea;

Sunt materiale versatile, avand in vedere ca pot fi utilizate intr-o varietate de proiecte;

Se monteaza destul de usor cu ajutorul unor nibluri, dar si prin procesul de sudura;

Pot fi utilizate atat in proiecte industriale, cat si in proiecte civile;

Ofera o rezistenta ridicata proiectelor in care sunt utilizate, oferind o rezistenta sporita elementelor pe care sunt montate;