fbpx

La inceput de an al voluntariatului Asociatia Young Initiative isi completeaza echipa

Asociatia Young Initiative cauta persoane dinamice care doresc sa se implice in activitati de voluntariat si, in acelasi timp, sa realizeze proiecte in domeniul care le pasioneaza, la un nivel inalt de profesionalism. AYI ofera sansa de a pune in practica idei inovative si sprijin pentru implementarea acestora. Intrand in echipa AYI, candidatii au posibilitatea de a acumula experienta profesionala si personala la un nivel diversificat si flexibil, activitatea din organizatie putand actiona ca o rampa de lansare in cariera acestora.

Candidatii vor participa la un studiu de caz ce le va pune in valoare aptitudinile si le va da ocazia de a intelege concret ce inseamna posturile respective pentru Asociatia Young Initiative. A doua etapa de selectie o constituie interviurile individuale, al caror obiectiv principal este o mai buna cunoastere a personalitatii si a obiectivelor candidatilor, urmate de selectia finala si implementarea programului de induction, prin intermediul caruia noii colegi vor invata mai multe despre organizatie si procesele ei, si se vor integra mai usor in cultura organizationala.

Aplicatiile se trimit pe site-ul Asociatiei Young Initiative, unde candidatii vor trebui sa completeze un CV online si sa ataseze un eseu de aproximativ o pagina care sa contina o scurta descriere a propriei persoane, cu accent pe ceea ce ii recomanda pentru postul respectiv, precum si motivatia de a activa ca voluntar intr-un ONG, cu precadere in AYI. Data pana la care pot fi trimise aplicatiile este 14 februarie 2011.

Mai multe informatii despre proiect se regasesc pe site-ul nostru, la adresa www.younginitiative.org .