La ce sa te astepti daca decizi sa lasi curatenia locuintei in mainile unei firme specializate

realclean.ro

Curatenia este o activitate solicitanta, care nu este intotdeauna pe placul nostru. Mereu suntem tentati sa alegem sa facem orice altceva, decat sa ne apucam de curatenie. Probabil ca ai simtit si tu cum timpul zboara si nu mai reusesti sa tii pasul cu el. Se aduna tot felul de probleme si oricat de prompt ai incerca sa le rezolvi, ziua trece si timpul pe care ti l-ai dedicat curateniei a expirat. O solutie in acest caz este o firma profesionala de curatenie care ofera servicii complexe atat particularilor cat si institutiilor, birourilor, halelor sau hotelurilor.

Cata importanta acorzi curateniei?

Dincolo de aspectul camerei, o curatenie eficienta contribuie la o viata sanatoasa, implicit la o stare generala de bine. Nu mai este niciun secret ca un mediu dezordonat si neigienic te expune la pericole reale pentru sanatatea ta. Fara sa constientizezi, cresti mici organisme in casa ta care te pot imbolnavi, cum ar fi mucegaiul si diverse tipuri de bacterii. In lipsa curateniei regulate, bacteriile si ciupercile se vor instala in covoare, paturi, cearsafuri si in alte medii umede. Exista toate sansele sa ajungi la un moment dat sa suferi de o anumita afectiune, fara sa intelegi cauza … care se afla de fapt chiar in fata ochilor tai.

Avantajele pe care ti le ofera colaborarea cu o firma de curatenie

O firma specializata precum realclean.ro intelege nevoile clientului si se pliaza oricaror situatii, oferind cele mai bune solutii. Scopul este acela de a obtine o curatenie impecabila, scop in care  personalul este bine instruit. Astfel, substantele de curatare sunt de calitate superioara, fara a exista vreun risc sa deterioreze suprafetele sensibile.

De regula firmele de curatenie sunt flexibile, clientul solicitand curatarea locuintei dupa un anumit orar. Se acorda o deosebita atentie la detalii, iar timpul de munca se fructifica la maximum in scopul unei curatenii desavarsite. Experienta isi spune cuvantul prin calitatea serviciilor oferite, intrucat si cele mai exigente persoane se declara multumite. In acest fel, poti sa iti dedici timpul liber familiei sau activitatilor care iti fac placere.

Curatenia regulata este o necesitate, nicidecum un moft

Nimic nu se compara cu acel moment in care te relaxezi in niste asternuturi proaspete si curate, dupa o zi plina la munca. Pentru ca sa te protejezi de anumiti microbi, schimbarea lenjeriei de pat trebuie sa se faca cel putin o data pe saptamana. Nu trebuie sa ai grija asta pe cap daca lasi firma de curatenie sa se ocupe de acest lucru.

Covoarele si mochetele sunt mediile cele mai vizate de bacterii – este binecunoscut acest aspect. Fiind destul de greu de curatat, ajungi sa le speli doar in perioadele in care efectuezi curatenia generala. Aspiratorul nu reuseste sa stranga acele particule fine de praf, firimituri si alte resturi care se aduna intre fibrele, de cele mai multe ori lungi, ale covorului. O solutie sigura si la indemana este aceea sa lasi aceasta activitate in responsabilitatea expertilor in ale curateniei.

Desigur, serviciile se extind si vizeaza spalatul geamurilor, pardoselilor, lustruitul mobilei, stergerea prafului. Realclean.ro pune la bataie servicii ireprosabile in schimbul unor preturi avantajoase. De asemenea, echipa substituie cu succes lipsa proprietarului, avand in grija imobilul cu tot ceea ce presupune aceasta, de la plata ratelor pana la supravegherea lucrarilor de amenajare si de mobilare.