La Biblioteca – locul unde nu te mai saturi de povesti

Numele restaurantului provine de la biblioteca estivala a anilor `90 care era amplasata aici, chiar langa Universitatea Nationala de Muzica. De-a lungul anilor, restaurantul a devenit un loc emblematic al parcului Cismigiu, fiind totodata amplasat intr-o zona centrala a Bucurestiului, usor de accesat din orice parte a orasului.

La Biblioteca se incadreaza perfect in atmosfera misterioasa a parcului Cismigiu – recunoscut drept un loc preferat al indragostitilor. In restaurant, poti alege sa stai chiar langa ferestrele mari si sa privesti aleile parcului, in timp ce simturile iti sunt rasfatate de o cana fierbite cu Glühwein sau cicolata calda „Biblioteca”. Deopotriva, poti alege sa fugi de la birou si sa te cuibaresti intr-un fotoliu, in timp ce savurezi o portie delicioasa de paste sau pizza.

Daca iti place sa-ti petreci timpul alaturi de prieteni, La Biblioteca dispune de inca o sala perfecta pentru povesti si proiectari de planuri marete. Te poti inspira chiar din cartile care iti sunt puse la dispozitie sau, daca muzica este cea care iti trezeste imaginatia, pianul iti sta la dispozitie. Orice ai alege sa faci, te vei reincarca cu energie pozitiva si iti vei recapata pofta de viata pierduta printre sarcinile zilnice de acasa sau de la birou.