fbpx

La Barmania ro gasiti cursuri specializate pentru barmani

In prezent, meseria de barman este foarte bine vazuta in strainatate, iar Romania incepe si ea sa o aprecieze mai mult. A fi barman nu inseamna numai sa desfaci sticlele de bere si sa torni bauturi in pahar. Din contra, meseria de barman este mai complicata decat cred oamenii, iar cei care aleg sa o profeseze trebuie sa detina anumite cunostinte.

De ce sa alegi sa te inscrii la cursurile de barmani de la Barmania?

Barmania vine in sprijinul celor ce doresc sa urmeze aceasta cale si pune la dispozitia dumneavoastra cursuri specializate de barmani, care va vor ajuta sa va construiti o cariera in acest domeniu. Toate persoanele care isi doresc sa devina barmani profesionisti trebuie sa urmeze aceste cursuri, in cadrul carora vor invata o multime de secrete ale acestei meserii.
• Cei care se vor inscrie la aceste cursuri pentru barmani, vor avea un training cu profesionistii care detin medalii si premii, pe care le-au obtinut in urma participarii la diverse concursuri nationale si internationale.
• Participantii vor invata sa imbine profesia cu arta, ceea ce inseamna ca vor invata despre istoria bauturilor, dar si cum sa prepare cocktailuri atragatoare si modalitati de a indemna publicul la distractie.
• Taxele de participare sunt potrivite pentru orice buzunar, iar modalitatea de inscriere este foarte simpla.

Ce poti invata la cursurile de barmani de la Barmania?

• Inainte de a descoperi care sunt tainele meseriei de barman, participantii vor invata un alt lucru esential si anume, care sunt standardele de igiena si de curatenie si cum poate fi organizat spatiul de lucru cat mai eficient.
• Cei inscrisi isi vor dezvolta aptitudinile de comunicare, care sunt necesare atunci cand interactioneaza cu clientii si vor invata sa colaboreze cu alti colegi.
• Apoi, ei vor cunoaste mai bine bauturile, de unde provin si care este procesul de productie a berii, vinului, lichiorului si a altor bauturi spirtoase.
• Odata invatate aceste lucruri, cursantii vor invata sa amestece bauturile, sa le prepare si sa le serveasca intr-un anumit mod.
• A fi barman nu inseamna doar atat, ci presupune si cunoasterea modalitatilor de preparare a cafelei, de aceea in cadrul cursului o zi va fi dedicata acestei bauturi atat de iubite de consumatori.
Notiunile de baza combinate cu detaliile legate de diverse tehnici si cu modalitatile de imbunatatire a comunicarii si a relatiilor cu clientii, vor aduce participantii mai aproape de momentul in care vor deveni barmani profesionisti.