Kondiment semneaza cu Cristina Turnagiu Dragna pentru management ul offline al Tatianei Marinescu

17 mai 2012, Bucuresti
Tatiana Marinescu a agreeat cu agentia de marketing online KONDIMENT, important jucator din piata regionala de digital marketing, sa fie reprezentata in Romania de nou infiintata sa divizie de personal branding.

Acordul urmeaza firesc bunei colaborari inceputa anul trecut cu membrii Diviziei de Fashion&Lifestyle a KONDIMENT, odata cu lansarea site-ului oficial www.tatianamarinescu.net si a prezentei modelului pe Internet, dar si trecerii in etapa urmatoare a amplei strategii de branding ce are ca scop promovarea Tatianei pe piata internationala de modeling, televiziune si film.

La 1 mai 2012, Kondiment a semnat cu Cristina Turnagiu Dragna, recunoscut specialist in domeniul comunicarii si managementului imaginii publice, pentru management-ul offline al Tatianei Marinescu, includerea ei in echipa reprezentand intregirea cercului de specialisti responsabili cu gestionarea imaginii modelului in Romania si in strainatate. Cristina Turnagiu Dragna are propriul birou de consultanta in PR si Image Management, colaborand de-a lungul timpului cu importante nume din industria modei, a produselor si serviciilor de lux ori din cea a frumusetii ( Ingrid Vlasov, Agnes Toma, Janine, Guess, Razvan Ciobanu, Rita Muresan, Mihai Albu, Bien Savvy, M Missoni, La Moda (Gianfranco Ferre, Krizia, Luciano Sopriani), Marie Claire-Spania, Geta Voinea, Eden Spa, Blooms Beauty, Carol Parc Hotel, Azay).

„Intrarea Cristinei in echipa s-a resimtit imediat: iata, suntem pe punctul de a semna trei colaborari foarte importante pentru Tatiana Marinescu. Cristina este o forta impresionanta, un specialist adevarat, iar cei 15 ani de cariera vorbesc de la sine. Ne bucuram ca o avem alaturi de noi si nu exista dubiu ca impreuna (Kondiment) suntem o echipa de neinvins”, a spus Amalia Jianu, Online Fashion Manager la Kondiment.

Tatiana este printre primele modele de origine romana cu un website oficial. Prezenta unor specialisti in managementul imaginii publice se face simtita in succesul inregistrat de site-ul sau si in numarul in crestere al fanilor din toata lumea ce o urmaresc pe Tatiana pe blogul sau, pe profilul Facebook si pe Twitter.

„Tine de seriozitatea si disciplina ta sa ii ajuti pe agenti, casele de productie , pe directorii artistici, pe fotografi si stilisti sa ajunga la tine cat mai usor, mai ales atunci cand nu lucrezi cu o agentie de modeling care sa investeasca mai mult decat sumele standard pentru promovarea ta. Industria noastra a evoluat, tehnologiile multi-media la fel iar prezenta in mediul on-line este esentiala pentru o expunere profesionala globala. In plus, e ceva ce se cuvine sa ai si pentru toti cei care te urmaresc si care te apreciaza, chiar daca sunt din afara industriei.” [ Tatiana Marinescu]

Joi 16 mai , in premiera, Tatiana a fost protagonista primei transmisiuni live pe pagina ei de Facebook , fanii putand-o urmari in direct la filamarea spotului campaniei nationale pentru revista www.Kudika.ro. Ineditul provine din faptul ca transmisiunea live a fost facuta tocmai prin intermediul telefonului personal al Tatianei. Imaginile au fost transmise incepand cu ora 11 a Romaniei pana la sfarsitul filmarilor la adresa https://www.facebook.com/tatianamarinescu/app_225562214226711.
Cariera Tatianei Marinescu include campanii pentru branduri de succes precum Coca-Cola, L’Oreal, Pepsi, Danone, Chio Chips, Blade, Mudo, Gilette, Braun, YENİ RAKİ sau Barracuda si aparitii in reviste internationale de top printre care ELLE , Cosmopolitan, Esquire, Maxim, FHM, Bride sau GQ Magazine. Modelul a inregistrat un succes imens in Turcia, unde locuieste de mai bine de 4 ani, timp in care a facut numeroase campanii, a fost imaginea celebrului show de televiziune Beyaz Show si a fost distribuita in serialul turc Kara Murat. In atentia publicului si profesionistilor din Romania a intrat dupa aparitia in videoclipul de succes „Dream Girl” al lui Smiley.