Kondiment Group dezvolta platforma de e commerce si socializare www inmedio ro pentru LS Travel Retail Romania

13 septembrie 2012

In august 2012, agentia interactiva Kondiment Group a lansat site-ul www.inmedio.ro pentru LS Travel Romania. Noul site are drept caracteristica integrarea a doua sectiuni ce impreuna creeaza utilizatorilor o experienta de navigare unica, ingloband atat componenta de shop online, cat si pe cea de socializare.

Sectiunea de abonamente de pe www.inmedio.ro pune la dispoziția vizitatorilor cea mai larga selecție de presa nationala și internaționala existenta pe piața romaneasca: peste 800 de titluri recunoscute din țari precum SUA, Germania, Marea Britanie, Franța sau Spania. Doritorii isi pot face abonamente la revistele preferate direct de pe site-ul Inmedio simplu si rapid. Strategii Kondiment si Inmedio au structurat site-ul pe categorii de interes, astfel incat userii sa ajunga cat mai rapid la informatia dorita.

“Prin prisma sortimentului generos de presa pe care orice magazin il ofera, Inmedio reprezinta pentru clienții nostri o locație unde aceștia se relaxeaza și de unde achizitioneaza produse dedicate hobby-urilor personale. Astfel, prin lansarea site-ului www.inmedio.ro, compania noastra iși propune sa devina și in mediul online ceea ce este deja in mediul offline: o sursa de informații și produse relevante, menite sa ajute vizitatorii in dezvoltarea pasiunilor” a declarat Marius Vacalau, Chief Operating Officer al LS Travel Retail Romania.
Ceea ce diferentiaza Inmedio.ro de alte site-uri de e-commerce de acest gen este cea de-a doua sectiune: componenta de socializare integrata in site. Utilizatorii pot sa adere la diferite comunitati online, in functie de interesele si pasiunile lor, sa discute cu alti utilizatori ce le impartasesc interesele pe forumuri dedicate acestora, sa posteze articole relevante pentru pasiunile lor, sa citeasca stiri din domeniile de interes si altele.

Platforma depaseste astfel statutul de magazin online si devine o retea sociala in care grupuri de utilizatori creeaza comunitati, impart idei si sugestii si se sprijina reciproc in dezvoltarea pasiunilor personale.

“Am reusit sa realizam pentru clientul nostru nu doar un magazin online in care iti poti face abonament la peste 800 reviste de top internationale, ci o platforma complexa in care iti poti face prieteni, poti discuta in forum, poti citi stiri doar din domeniul tau de interes - si totul cu un singur cont creat. Practic, o retea sociala axata pe pasiuni si comunitati,” a declarat Silviu Istrate, Project Manager pe verticala de e-Commerce a Kondiment Group.

La crearea, dezvoltarea si implementarea site-ului www.inmedio.ro si-a adus aportul o echipa specializata in dezvoltare proiectelor de e-commerce din cadrul Kondiment Group.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram