Kit-uri de amprenta si mulaj – Pastreaza amintirea bebelusului tau peste ani

Primele luni din viata bebelusilor reprezinta cea mai fascinanta perioada pentru parinti, bunici si cei apropiati. Bebelusii sunt fragili, gingasi si delicati, astfel ca amintirea lor merita stocata si pastrata pentru tot restul vietii.

In afara de fotografii, exista si alte metode de a te bucuria de emotia unui nou inceput alaturi de micutul tau. Kit-ul de amprenta este una dintre cele mai ingenioase metode de a pastra vie amintirea bebelusului tau.

Aceasta iti permite sa realizezi un mulaj cu forma manutelor sau picioruselor, pe care le poti inrama alaturi de poza ta preferata. Fie ca doresti sa faci cadou acest kit, fie ca vrei sa il achizitionezi pentru tine, alegerea este foarte inspirata. Datorita mulajelor personalizate si ramelor cu design deosebit, vei obtine o mica opera de arta creata chiar de tine, fara prea mult efort.

Usor de utilizat, sigur pentru bebelus

Aceste kit-uri reprezinta cea mai simpla solutie pentru a crea si pastra amintiri dragi din primele luni de viata ale bebelusilor. Deoarece sunt destinate unei varste atat de fragede, produsele sunt certificate si garanteaza siguranta micutului in timpul utilizarii.

Orice kit este alcatuit din material de amprentare, diverse modele de rama foto si diverse alte accesorii cu rol estetic. Materialul de amprentare este sigur pentru pielea sensibila a micutului si nu contine substante toxice, care ar putea sa-i dauneze sanatatii.

Aceste kit-uri sunt produse sigure pentru bebelus si sunt insotite de instructiuni de utilizare, ceea ce asigura o experienta placuta. Pentru realizarea mulajului nu sunt necesare alte materiale in afara de cele pe care le ofera kit-ul. In cazul in care amprenta obtinuta nu este perfecta, materialul permite mai multe incercari inainte de uscare.

Deoarece nu este o jucarie, produsul trebuie utilizat numai de catre adulti. Se recomanda indepartarea tuturor ambalajelor din preajma bebelusului. Dupa folosirea materialului pentru amprentare, spalati cu grija manuta sau piciorusul bebelusului. Pentru a obtine rezultate optime, amprenta trebuie lasata sa se usuce conform instructiunilor primite de la producator.

Tablou cu amprenta bebelusului, un obiect decorativ cu stil

Amprenta manutei sau piciorusului se transforma intr-un colaj care poate fi pozitionat fie pe un perete, fie pe alta piesa de mobilier astfel incat sa atraga atentia vizitatorilor.

Tabloul creat astfel devine un obiect decorativ incarcat de emotie, care nu doar ca pastreaza o amintire, dar si infrumuseteaza interiorul locuintei. Colajul inramat este disponibil in mai multe variante, astfel ca amprenta poate fi pozitionata pe centru sau in alte pozitii, in functie de dimensiunea tabloului.

Kit-uri de amprenta pentru bebelusi personalizate de la BabyNeeds.ro

Pentru ca timpul zboara atunci cand devii parinte, este important sa surprinzi cele mai importante momente si sa le pastrezi ca amintire pentru anii ce vor veni.

Tablourile cu fotografii insotite de amprenta manutelor sau picioruselor celor mici sunt o modalitate simpla si accesibila in acest sens.

BabyNeeds.ro iti pune la dispozitie o gama diversificata de kit-uri de amprenta pentru bebelusi personalizate, pe care le poti folosi atat pentru tine, cat si pentru a fi daruite altor parinti.

Pentru mai multe detalii despre modelele disponibile pe BabyNeeds.ro, apeleaza numarul de telefon 0726.817.023 sau trimite un e-mail la adresa office@babyneeds.ro.