Kinetoterapie postnatala

Kinetoterapia postnatala ajuta la refacerea intregului organism, restabilirea fortei fizice cat si revenirea la dimensiunile corporale dinaintea sarcinii, ofera mai multa energie mamei pentru a face fata noilor provocari.
Poti incepe sa faci miscare imediat dupa nastere, tinandu-se cont de cele doua perioade de lehuzie:
• primele 10-21 zile prin care se urmareste: preventia trombozei, efectuarea miscarilor normale de respiratie, refacerea musculaturii pelviperineale si reechilibrarea psihica
• lehuzia tardiva 3-6 sapt, incepand cu aceasta perioada se pot relua exercitiile fizice care cuprind o forta si o mobilitate normala, abia de acum sunt permise inotul si mersul pe bicicleta.
Cabinetului de recuperare medicala KinetoStars Med ofera servicii de fizioterapie, kinetoterapie, decompresie vertebrala (elongatii vertebrale) si masaj sub stricta supraveghere a personalului specializat.
In timpul sedintei se va tine cont de varsta, starea generala de sanatate, precum si alte afectiuni asociate.
Sedinta de gimnastica postnatala dureaza 60 minute si se face maxim 2 proaspete mamici in sala.
Cabinetul de recuperare medicala KinetoStars Med va asteapta de luni pana sambata intre orele 09.00-20.30. Pentru programari puteti apela numarul de telefon 0736.090.210. Pentru intrebari si nelamuriri ne puteti scrie pe chat-ul disponibil 24/24 pe site-ul kinetostarsmed unde dna dr fiziokinetoterapeut Petcu Raluca va va raspunde in cel mai scurt timp.