Kinetic Sport amp; Medicine are un nou website

„Realizarea acestui website face parte din strategia noastră de comunicare, unul dintre obiectivele principale fiind acela de a oferi pacienţilor un acces rapid la informaţiile referitoare la afecţiunile pe care le tratăm şi serviciile de recuperare medicală şi sportivă pe care le oferim. De asemenea, website-ul are o structură interactivă şi facilitează accesul rapid la consultaţii şi tratamente efectuate în cadrul clinicii noastre, prin sistemul de programări online pe care l-am implementat”, a declarat Gelu Cosma, kinetoterapeut şi managerul clinicii Kinetic Sport & Medicine.

Mai mult decât atât, website-ul oferă detalii cu privire la dotările şi echipa de kinetoterapeuţi din cadrul clinicii, precum şi testimoniale din partea pacienţilor, astfel încât persoanele intresate să aibă la îndemână toate informaţiile în momentul în care aleg să urmeze un tratament de recuperare sportivă sau medicală.
Kinetic Sport & Medicine este una dintre cele mai moderne clinici de kinetoterapie şi fizioterapie din sistemul privat de sănătate din România. Clinica oferă o gamă variată de servicii medicale specializate în principal pe traumatologie sportivă, ortopedie şi afecţiuni post-traumatice, reumatologice şi afecţiuni neurologice. Având ca obiectiv primordial recuperarea sportivă şi medicală a pacienţilor la un nivel de înalt profesionalism, în cadrul clinicii Kinetic Sport & Medicine se abordează cu succes tratamentele de recuperare sportivă şi medicală, printr-o gamă variată de servicii personalizate în funcţie de afecţiunile fiecărui pacient în parte: fizioterapie, kinetoterapie, terapie manuală, acupunctură, masaj şi reflexoterapie.

Clinica Kinetic Sport & Medicine dispune de toate mijloacele pentru a ajunge, împreună cu pacienţii, la realizarea cu succes a obiectivelor propuse, cum ar fi: relaxarea, diminuarea durerilor musculare sau articulare, corectarea posturii şi a aliniamentului corpului, creşterea mobilităţii articulare, creşterea forţei şi a rezistenţei musculare, reeducarea mersului, îmbunătăţirea coordonării, a controlului şi a echilibrului, corectarea deficitului respirator, antrenamentul la efort sau îmbunătăţirea sensibilităţii.

“În mai puţin de doi ani de activitate, am realizat cu succes peste 1000 de tratamente de kinetoterapie şi fizioterapie. Iar aproximativ 95% din afecţiunile pacienţilor mei le-am tratat cu ajutorul tratamentelor de terapie manuală şi fizioterapie” a adăugat Gelu Cosma.
Pentru mai multe informaţii, vă invităm să accesaţi website-ul Kinetic-sm.

PR & Comunicare:

Starpoint Consulting
Simona Wist
Telefon: 0731.322.554
E-mail: simona.wist@starpoint.ro