fbpx

Kiboko lanseaza primele workshop uri de dezvoltare personala pentru toata familia

Seminariile Kiboko aduc in premiera un nou concept, prin care intreaga familie este educata pe un subiect de dezvoltare personala, ambele generatii beneficiind fiecare de un training separat. Evenimentele au la baza ideea de a ajuta parintii sa isi invete si indrume copilul pe termen lung, dupa ce seminarul s-a incheiat.
Primul workshop, Educatia banilor pentru parinti si copii, va avea loc pe 15 iunie si isi propune sa ofere o perspectiva generala a lumii financiare pe intelesul celor mici. Printre subiectele abordate se numara: economisire si planificare, investitii, venituri si cheltuieli si idei de responsabilizare a tinerilor asupa banilor. In urma acestui curs, copii vor stii cum sa isi gestioneze mai bine bugetul, iar adultii vor putea sa ii indrume corect pe cei mici in ceea ce priveste castigul si administrarea banilor.
Invata sa te joci smart, fara smartphone, organizat in data de 29 iunie, va consta intr-un curs de improvizatie pentru copii, menit sa le dezvolte creativitatea in joaca si determinandu-i sa renunte la tehnologie in detrimentul altor activitati. Parintii vor avea ocazia sa isi reaminteasca de propria copilarie si vor invata sa ii scoata pe cei mici din zona de confort a jocurilor pe calculator sau alte device-uri.
Kiboko intentioneaza sa creeze un spatiu de invatare pentru toata familia, printr-un lung sir de cursuri concentrate si inovative care ii vor ajuta pe acestia sa se dezvolte si sa creasca impreuna. Seminariile vor oferi resurse si informatii utile parintilor sa isi sustina copilului in a deveni un adult de succes
Inscrierile se pot face printr-un email la [email protected] sau [email protected] Taxa de participare este de 150 de lei / parinte si copil / seminar, durata unui curs fiind de 3 ore. Seminariile se vor desfasura in incinta Garmy Afterschool, Rin Grand Hotel si sunt destinate parintilor si copiilor cu varste cuprinse intre 8 – 12 ani. Locurile sunt limitate!