fbpx

Kianty Viniferin – arma secreta impotriva imbatranirii de la Bruno Vassari

SuperWoman – aceasta este eroina in care vrem sa ne transformam atunci cand vine vorba de lupta impotriva inamicilor ce ne imbatranesc: poluarea, fumatul, produsele chimice, mediul inconjurator, stresul si expunerea la lumina soarelui. Intr-adevar, imbatranirea este un proces natural, dar echilibrul dintre Viniderm. Acest puternic antioxidant sta la baza tratamentului Kianty Viniferin pentru ochi si conturul buzelor, lansat de Bruno Vassari degenerarea celulelor si refacerea lor poate fi tinut sub control cu ajutorul unei arme secrete: (cel mai utilizat brand de cosmetice profesionale in saloanele de succes din Romania.)
Vinidermul provine din sucul de struguri al soiului francez Languedoc-Roussillon si are bogate proprietăți antioxidante, stimuland sinteza de colagen. Rezultat al unui nou proces enzimatic de bioconversie a polifenolilor, Vinidermul actioneaza impotriva oxidarii celulare ce duce la aparitia ridurilor si a petelor, lipsa aspectului luminos si a elasticitatii. De asemenea, creeaza o bariera protectoare impotriva celor 10.000 de atacuri zilnice ale radicalilor liberi asupra fiecarei molecule de ADN din celulele noastre.
Cei mai buni antioxidanti existenti – polifenolii si viniferin-ul, se regasesc in Viniderm pentru a-i imbogati puterea anti-imbatranire. Viniferin-ul este de 62 de ori mai eficient decât vitamina C și de 4 ori mai eficient decât acidul kojic, luptand impotriva petelor si asigurand luminozitate pielii. Multumita acestor antioxidanți, rezultatele sunt vizibile inca de la prima aplicare, lasand pielea catifelata, neteda si stralucitoare.
Gama Kianty Viniferin contine 3 produse pentru ochi si conturul buzelor, deoarece aici apar primele riduri, linii de expresie si semne de imbatranire. Fiecare ingredient din acest tratament revolutionar ajuta la protejarea elementelor esentiale ale pielii impotriva radicalilor liberi, a frigului si radiatiilor solare. Creeaza o pelicula protectoare hidrantanta, ajuta circulatia sangelui si reduce cearcanele, imbunatateste pielea uscata sau deteriorata si ofera elasticitate și tonifiere tenului matur.
Descopera-ti aliatul de nadejde in lupta anti-aging in tratamentul Kianty Viniferin de la Bruno Vassari si profita de oferta de lansare de pe site-ul luxbeauty.