fbpx

Karpaten ro ofera iubitorilor de vacante posibilitatea unui sejur in Grecia care poate fi platit in 12 rate

Karpaten, agentie de turism din Bucuresti, ofera iubitorilor de vacante posibilitatea unui sejur pe litoralul grecesc. Oferta este destinata celor care isi doresc sa viziteze insulele Thassos, Corfu, Creta, Halkidiki, Lefkada, Mykonos, Parga, Riviera Olimpului, Rodos, Santorini sau Zakynthos, iar plata pentru o astfel de vacanta se poate efectua in 12 rate.

Un sejur in Corfu, pe o insula de vis

Grecia are iesiri la Marile Egee, Ionica si Mediteraneana. Printre principalele sale insule se numara si Corfu, care are iesire la marea Ionica. Capitala cu acelasi nume este o atractie turistica foarte cunoscuta intrucat centrul istoric al orasului se afla in Patrimoniul Unesco.

Orasul este cunoscut si datorita a doua castele. Despre unul dintre ele se vehiculeaza ca ar data din jurul anului 1200 si ca ar fi ridicat de venetieni pentru a se proteja de pirati. In arhitectura caselor se pot observa influentele venetienilor, iar pe bulevardul central se afla o multime de restaurante si terase. Cele doua castele se numesc Angelokastro (Castelul ingerilor) si Kassiopi. Cel din urma este construit de bizantini, are 19 turnuri si domina plajele din imprejurimi, care sunt mici si bucolice. Asadar, oferta de sejur in Grecia este de 300 de euro/ persoana.

Cea mai convenabila vacanta pe litoralul din Grecia- Insula Thassos

Insula Thassos este situata in bazinul nordic al Marii Egee si este a douasprezecea ca marime din Grecia. Locul este foarte atractiv intrucat este o zona in care predomina satele si panoramele montane. Pentru a ajunge pe insula este necesara imbarcarea pe un feribot. Vegetatia este luxurianta, plajele din nord si din sud sunt acoperite cu un nisip fin in timp ce cele din est si din vest sunt stancoase, iar in mijlocul insulei predomina peisajul muntos. Pretul pentru un sejur pe insula Thassos variaza intre 17 si 35 de euro de persoana pentru o noapte de cazare.

Oferta pentru un sejur pe insula Creta

Creta, cea mai mare insula a Greciei, are o coasta de 1000 de km pe care se gasesc imprastiate o multime de caverne, nisipul plajelor este de asemenea fin, plajele superbe, iar cazare se poate gasi atat in campinguri, cat si in hoteluri de lux. Anual, datorita peisajelor si a intalnirii dintre mare si munti, insula strange milioane de turisti. Preturile pentru un sejur in aceasta insula variaza intre 350 de euro/ persoana si 1499 euro/ persoana.

Mykonos- sau un sejur pe litoralul grecesc unde distractia se imbina cu plajele de nisip auriu.

300 de zile pe an soarele straluceste pe aceasta insula. Temperaturile iarna sunt de 150 C, iar vara ajung la 400 C. Insula are un aer cosmopolit, iar noaptea de viata este incendiara. Insula se situeaza in mijlocul Marii Egee, iar cel mai inalt punct are 341 de metri. Localnicii sunt prietenosi fiind obisnuiti cu viata de noapte salbatica. Preturile unei vacante pe aceasta insula sunt cuprinse intre 509 euro/ persoana si 1264 euro/ persoana.