Jocuri de societate potrivite seniorilor

Camin batrani Ilfov

Varsta a treia are si bune si rele. Experienta de viata, rabdarea si bunatatea precum si familia numeroasa sunt doar cateva din lucrurile bune ale batranetii. In schimb, batranii devin tot mai fragili, sanatatea se subrezeste, apar lacune in memorie, iar cu atat de multi tineri plecati in strainatate, singuratatea devine o boala foarte grea. Ce este de facut in cazul in care nimeni din familie nu se poate ocupa de batrani? Ii pot duce intr-un loc in care sunt foarte bine ingrijiti, pot lega prietenii si chiar pot juca jocuri de societate! Caminul batrani Ilfov https://azil-pentru-bunici.ro/ este un loc de vis pentru persoanele care vor sa isi imparta batranetea si singuratatea intr-un mod placut, fara sa devina o povara pentru nimeni. Numai serviciile asigurate de un azil de batrani Pipera se pot dovedi importante pentru imbunatatirea vietii si a starii de spirit a bunicilor.

Ce jocuri de societate pot sa joace batranii la azil?

Batranii nu mai pot juca, precum in tinerete, biliard, poker sau popice, fiindca starea de sanatate nu le permite. Insa pot juca foarte bine alte jocuri de societate, mai putin solicitante din punct de vedere fizic. Celebrele table sau sah antreneaza mintea si aduc o stare de bine batranilor, le reaprinde spiritul de competitie si ii mentine ocupati.

Mai mult decat atat, la azil batranii au o multime de jocuri de societate pe care le pot cere personalului si le pot juca. Desigur, cei care tin la `traditii` pot opta pentru jocurile de carti precum Macao, Septica, iar cei care cu adevarat vor sa isi aminteasca de tinerete, pot improviza un joc de tintar cu boabe de fasole. Monopoly si Cine stie castiga sunt jocuri care se invata foarte repede si se joaca de placere.

Jocurile de sociatate sunt creative, asigura petrecerea timpului liber in mod placut si sunt extrem de antrenante pentru minte. In cadrul azilului de batrani, bunicii nu vor fi tintuiti in fata televizorului ore in sir, ci vor avea un program foarte frumos de masa, miscare in aer liber, cand conditiile meteo sunt favorabile, dar si de joaca.