fbpx

Joburi in domeniul videochatului ce sfideaza prejudecatile

be you

Videochatul este domeniul care a starnit cele mai multe controverse, inca de la aparitia sa pe piata. La ora actuala lucrurile s-au schimbat, intrucat studiourile de profil au inceput sa puna un tot mai mare accent pe conditii si pe concurenta, de ce nu. Astfel s-au detasat cei care ofera un job complex, de cei care perpetueaza poate anumite prejudecati legate de acest subiect.

Cum se pot contoriza in domeniul de videochat conditiile de munca cu pretentii? Cum poate face o persoana interesanta de un astfel de joc diferenta intre un studio prestigios si unul cu un nivel inferior privind conditiile de munca? Explicatiile le ofera in concret cei care au oferta de job mai mult decat ofertata, precum Beyou Studio.

Sumele de bani posibil de castigat

Totul se invarte in jurul unor sume de bani ce ar putea provoca invidie. Si asta se refera la un potential castig chiar daca este vorba de o incepatoare. Spre exemplu, Beyou Studio garanteaza o suma de 300 de lei ca si salariu garantat. Dar posibilitatile de castig sunt mult mai mari de atat.

In plus, pe langa banii castigati se adauga tot felul de bonusuri ce se cumuleaza, ca un soi de premiu oferit fetelor. Poate fi spre exemplu vorba despre un bonus primit inca de la angajare sau unul pentru a recomanda studioul.

Garantia jobului, a stabilitatii si a platii

Poate ca tocmai din ideea ca piata muncii din tara nu este atat de ofertanta privind sumele de bani castigate, acolo unde se promite atat de mult implicit apar confuzii sau temeri. Ei bine, studiourile care stiu pe ce sa mizeze isi rasplatesc fetele angajate nu cu promisiuni, ci cu certitudini. Spre exemplu, Beyou Studio ofera plata la zi sau bilunar, in functie de preferintele fetelor.

Se ofera program flexibil, ales in functie de cerintele fetelor, se ofera intimitate, confidentialitate si chiar si un cadru legal. La ora actuala exista legi care reglementeaza activitatea acestor studiouri, deci totul este in favoarea modelelor, care au parte de un pachet complet de avantaje. Nu exista risc, nu fac compromis, nu muncesc impovarate de stres.

Mai mult decat atat, tine de crearea tuturor conditiilor pentru a simti rasfat si ca locul de munca nu este o corvoada. Spre exemplu, asa cum ii sta bine unui angajator de top, se ofera sansa de teambuilding, de a experimenta activitati recreative. Asta le ofera sansa fetelor sa fie mai unite, sa se cunoasca mai bine, dovedind inca o data ca sunt o familie, mai mult decat o echipa.

Rezultatul? O atractie cu tot mai multe sanse de popularitate in randul celor care doresc sa incerce un astfel de job. Cu sansa de a fi pe termen lung o colaborare, cu sansa de a capata experienta complexa nu doar proefesionala ci si personala, de a invata chiar si o limba straina, studiourile de videochat stiu cum sa isi rasfete candidatele.

Dincolo de prejudecati si de idei invechite asociate cu munca in acest domeniu, realitatea confirma ca lucrurile de angajare sunt diferite, pentru cine chiar isi doreste sa vada.