fbpx

Joane Goulding vine în România la invitația Asociației Române de Hipnoza pentru a susține workshopul SleepTalk

Joane Goulding vine în România la invitația Asociației Române de Hipnoză pentru a susține workshopul SleepTalk.

Reduc-educ(punct)ro ca partener al acestui workshop va ofera o reducere de 10% pana pe 3 aprilie 2014 folosind codul educ-10 la completarea formularului de inscriere pe site-ul oficial. Mai multe detalii gasiti pe www.reduc-educ(punct)ro.

Procesul Goulding SleepTalk® este pentru cei care doresc să își ajute copiii susținând creșterea și dezvoltarea stimei și încrederii de sine a acestora. Procedeul este foarte simplu, non-invaziv iar rezultatul este un copil fericit și o familie fericită.
Acest Training se adresează atât părinților și bunicilor sau altor persoane care se îngrijesc și sunt în contact cu copii cât și specialiştilor Procesul Goulding SleepTalk® este cadoul de două minute de ale căror efecte copilul tău se va putea bucura pentru tot restul vieții. Este sigur, etic și pozitiv, foarte ușor de învățat și necesită doar 2 minute zilnic, realizându-se după ce copilul a adormit .

cu formare în educaţie, iar calificarea şi experienţa într-o profesie socială, precum hipnoterapie, servicii medicale, comunicare, psihologie, educaţie, resurse umane, naturopatie sau consiliere, constituie un avantaj dar nu este obligatorie.

Cele 3 zile de training profesional sunt susţinute de până la 120 de ore de exerciţii şi studii de caz. Având în vedere necesităţile particulare ale fiecărui participant, acest interval de timp va diferi în funcţie de circumstanţele specifice.
Competenţa este evaluată pe toată durata cursului şi include participarea la workshop şi documentarea scrisă a 5 studii de caz. Trainingul intensiv din România va fi consolidat prin 3 webinare lunare.
Program workshop:
Ziua 1
– analiza sistemului Goulding SleepTalk™
– discutții despre perspectiva terapeutică a rezolvării problemelor principale de bază și ideintificare frecvențelor cerebrale
– schițarea unui proces care va genera modificările de comportament dorite
– crearea și înregistrarea unui “Studiu de Caz”
Ziua 2
– Identificarea aspectelor “Principale” ale copilului care necesită atenție
– Implementarea unui proces care să identifice și să declanșeze modificările de comportament dorite
– Studii de caz
Ziua 3
– Identifică răspunsurile specifice și modificările observate de către părinți în urma aplicării Procesului Goulding SleepTalk™
– Crearea unor sugestii menite să asigure schimbarea de comportament
– Descrierea efectului pe care nutriția și alimentația o au asupra minții și trupului
– Studii de caz
Atestatul obtinut in urma participarii la workshop indică faptul că participantul a obţinut nivelul necesar de competenţă care îi permite să aplice strategiile şi tehnicile de bază şi avansate.

Certificatul de absolvire pentru consultanţi permite posesorului să înfiinţeze propriul cabinet atestat Goulding SleepTalk™ şi îi permite să solicite înregistrarea pe site-ul internaţional al consultanţilor SleepTalk.