fbpx

Janet Nails – Cursuri de manichiura in Timisoara

Daca si tu iti doresti sa incepi o noua cariera sau sa faci o mica schimbare in cariera ta in si sa inveti cum sa realizezi manichiuri elegante si frumoase, echipa Janet Nails iti vine in ajutor cu un curs de manichiura in Timisoara pentru incepatori.

Tinand cont ca avem o experienta de peste 15 ani in domeniul manichiurii si am fost printre cei care au pus bazele meseriei de stilist-protezist in Romania, ne-am dat seama ca acest curs poate sa fie imbunatatit si sa adauca mai multa valoare cursantilor.

Astfel am analizat partile importante din curs si am decis sa imbunatatim radical acest curs, punand accent mai mare pe partea de practica – fiind cea mai importanta si cea mai ceruta. Astfel tu vei avea sansa sa pui in aplicare toate cunostiintele teoretice invatate precedent si sa fi asistata de un trainer cu experienta care sa te indrume si sa iti ofere sfaturi pretioase.

In acest fel durata optima a cursului va fie de aproximativ 100 de ore in 12 zile lucratoare adica 3 saptamani.

Cursul se desfasoara in Timisoara pe strada Prahova nr 4 vis-a-vis de magazinul Lidl iar aici vei avea parte de dotari moderne care sa iti permita sa iti desfasori activitatea in mod corect.

La cursul de stilist-protezist Janet Nails vei invata in prima faza cum sa pregatesti unghia naturala pentru procesul de stilizare, cum sa folosesti corect tipsurile, cum sa prelungesti unghia si multe alte tehnici moderne de manichiura care sa te ajute sa obtii rezultatele potrivite si dorite.

Avantajele acestui curs sunt multe dar printre ele gasim faptul ca vei lucra cu produse profesionale de manichiura sub brandul Janet Nails, vei avea reducere de 20% la orice produs pe durata cursului, vei face multa practica asistata de trainer cu experienta in domeniu care sa te indrum si sa iti ofere sfaturi pretioase.

Afla mai multe detalii despre acest curs de stilist-protezist in Timisoara by Janet Nails pe site-ul nostru.