fbpx

Izolatii celuloza- proprietati termice deosebite

Bucurati-va de avantajele oferite de izolatii celuloza de la Termoflux. Daca inca nu stiati, este timpul sa aflati ca acest tip de izolatie are o densitate mare si se poate folosi atat pentru pereti, podele, cat si pentru tavane si acoperisuri. In acest fel, se asigura o protectie fonica ridicata si performanta termica a fibrelor de celuloza. Noi va oferim eficienta izolatiilor termine cu ajutorul priceperii si seriozitatii cu care ne abordam fiecare proiect in desfasurare. Celuloza poate sa ajunga cu usurinta si in zonele mai putin accesibile din jurul tevilor ceea ce confera eficienta marita lucrarii respective. Asadar, de indata ce alegeti sistemul de izolare cu celuloza o sa observati ca se creaza o bariera termica rezistenta, foarte eficienta.

De asemenea, celuloza ofera izolatie fonica de exceptie, asigurand reducerea zgomotelor din interior, fapt foarte practic de altfel. Puteti sa folositi acest sistem de izolare atat pentru cladiri vechi sau niu, cat si pentru alte structuri de lemn sau chiar fier. Asadar, alegeti izolatii celuloza pentru acoperis, poduri, case particulare sau spatii industriale, folosind produse ecologice de exceptie si solutii tehnice performante. Celuloza are proprietati termoizolante si fonoizolante superioare fata de cele traditionale si este folosita tot mai mult de la an la an.

Izolatii celuloza– avantaje multipl

Alegeti sa lucrati cu cei de la Termoflux daca vreti sa economisiti bani si sa va bucurati de caldura cu sistemul de izolatii celuloza. Astfel, facturile de gaze naturale vor fi mult mai mici si veti beneficia de reale economii, in comparatie cu izolatia traditionala, obisnuita. De asemenea, veti avea un control deplin asupra mucegaiului, insectelor si a rozatoarelor. In plus, izolatia cu celuloza este rezistenta la foc, deoarece are o protectie superioara si de asemenea, este si un material cu impact scazut la mediu

Celuloza reprezinta o izolatie naturala ideala pentru a da calitate ridicata vietii. Fiind un produs ecologic, aceasta iti pastreaza casa calda iarna in timp ce vara, ai parte de o racoare placuta. In acest fel, reduceti semnificativ si costul facturilor la incalzire, dat fiind faptul ca celuloza izoleaza casa in mod natural.

Izolatii celulozaproprietati ecologice si costuri scazute

Alege izolatii celuloza de la Termoflux, indiferent daca este vorba despre propria casa sau de spatii comerciale sau industriale. Nu uita ca celuloza este un material organic de calitate superioara, care are o multitudine de proprietati tehnice. In primul rand, celuloza lasa peretele sa respire si ofera o izolare termica nemaintalnita, care se detaseaza remarcabil fara de izolatiile traditionale.

De indata ce ati decis sa va izolati casa cu celuloza trebuie sa aveti in vedere faptul ca intr-o perioada de maxim 5 ani veti recupera integral investitia facuta, ceea ce este o veste nemaipomenita. In acest fel, va bucurati pe deplin de beneficiile acesteia si in plus economisiti si bani pe termen lung.Izolatia cu celuloza nu contine substante iritante sau alti compusi chimici care pot dauna sanatatii oamenilor. Apliarea acesteia se face prin pompare ceea ce asigura accesul chiar si in gauri sau fisuri unde ar fi imposibil de izolat cu vata bazaltica.Pentru mai multe detalii acesati site-ul nostru www.termo-izolatii.ro