fbpx

iTool Service servicii specializate in telefonia mobila

Cu o experienta de 10 ani in domeniul telefoniei mobile, compania ITool Service iti ofera cel mai bun raport calitate/pret, de la vanzarea telefoanelor mobile din toate modelele si marcile, la comercializarea pieselor si accesoriilor aferente, de la service iPhone de calitate, la consultanta si solutii optime, dedicate fiecarui client in parte.
Firma ITool Service stie ca banii si timpul conteaza in zilele noastre, motiv pentru care toate lucrarile sunt efectuate cu maxim de operativitate, la cele mai mici preturi de pe piata de profil.
Suntem mereu inaintea concurentei, ne preocupa tehnologia de ultima ora si avem mereu pe stoc absolut tot ceea ce iti doresti.
Personalul calificat al ITool Service este atent la toate detaliile de executie, lucreaza cu daruire si profesionalism, iar garantiile produselor si serviciilor oferite clientilor reprezinta certificarea priceperii noastre.
Stim ca fiecare isi doreste mai mult, stim ca oricine merita uneori ceva special, motiv pentru care periodic lansam pe piata promotii deosebit de atractive si reduceri substantiale la produsele oferite de noi.
Avem o gama variata si total diferita de oferte, comparativ cu cele ale concurentei, produsele oferite de noi fiind 100% compatibile cu telefoanele mobile utilizate in acest moment in Romania: Alcatel, Apple, Gevey, HTC, LG, Motorola, Nokia, Samsung, Sharp, Siemens, Sony Ericsson, etc.
ITool Service pune un accent deosebit pe multumirea si satisfactia partenerilor si colaboratorilor sau, carora le ofera permanent cele mai bine produse si servicii, la cele mai reduse preturi de pe piata.
Zilnic, la ITool Service gasesti promotii si lichidari de stocuri, atat la capitolul telefoane si accesorii, cat si in domeniul sculelor, al echipamentelor, al ruderelor, etc.
Avem parteneriate si clienti in intreaga tara, livram oriunde orice produs, la cel mai mic pret, prin Posta Romana, Cargus ori Fan Courier.
La ITool Service gasesti tot ceea ce iti doresti, fie telefoanele noi, fie aparate second hand cu garantie, din marci diferite : Nokia, Samsung, Sony Ericsson, Siemens, Motorola, LG, HTC, Iphone, BlackBerry, Panasonic, Philips, Sharp, ori Allview.
Si daca nu te-am convins ca noi suntem partenerul tau de incredere, iti expunem si gama variata a service-lui GSM, dedicata fiecarui tip de telefon:
– reparatii hardware si software;
– deblocari si decodarire;
– softari si instalare aplicatii;
– servicii GSM specializate;
– service specializat Apple iPhone;
– reparatii GSM iPhone pentru telefoanele mobile iPhone, iPhone 3G, iPhone 3Gs, iPhone 4 service specializat Apple iPad.
Personalul ITool Service iti garanteaza serviciile efectuate, marea majoritate a lucrarilor de decodari/deblocari gsm, pentru orice model de telefon efectuandu-se pe loc.
Cu ITool Service Bucuresti drept partener vei avea doar de castigat:
– Cel mai bun raport calitate/pret;
– Consultanta de specialitate gratuita;
– Garantiile oferite oricarui tip de service gsm, de la reparatii, resoftari la decodari de telefoane;
– Durata foarte scurta de realizare a oricarui tip de lucrareSolutii complete, profesioniste in domeniul telefoniei mobile;
– Evaluari si contracte de service;
– Contracte de garantie si post-garantie.
Alege colaborarea cu ITool Service Bucuresti, alege calitatea!