Iti oferim o consultare gratuita in alegerea solutiei potrivite!

22 martie 2023
Autor:
Touch Media

Nu stii cum sa oferi angajatilor si oaspetilor hotelului tau satisfactia de a avea o experienta perfecta din toate punctele de vedere? Gasesti intotdeauna solutia potrivita pentru tine, la Multisoft, nu trebuie decat sa ne contactezi si noi iti oferim informatiile de care ai nevoie. Spune da unui soft hotelier integrat, pentru a administra proprietatea eficient si rapid, pentru a oferi o experienta fantastica oaspetilor si pentru a usura munca angajatilor. Daca si tu te intrebi cum poti gestiona si administra atat de multe sarcini si programe pe zi, noi venim in ajutorul tau cu solutia cea mai potrivita, un soft rezervari hotel sau pensiune, de la Multisoft.

Multisoft este singura firma din Romania care are un sistem informatic integrat pentru hoteluri si restaurante, compus integral din module proprii dintre care doua componente avizate fiscal (RestICS si ReceptICS). Integrarea permite eliminarea operarii in dublu a documentelor, asigurand coerenta datelor si operativitatea in luarea deciziilor. In particular toate documentele primare, emise sau primite (facturi, bonuri fiscale,niruri, etc), sunt operate o singura data si produc efect instantaneu in intreaga baza de date: in stocuri, in datoriile clientilor si ale furnizorilor, in note contabile, balante, jurnale etc.

Ce inseamna un software integrat? Pe langa faptul ca este cea mai buna solutie disponibila pe piata in acest moment, este si un loc unde se centralizeaza toata activitatea hoteliera, ceea ce face extrem de usoara aceasta munca de manageriere, cat si de lucru intr-un hotel. Chiar si rezervarile sunt mult mai rapide cu ajutorul acestui soft, deoarece nu mai depind de parteneri, se fac direct din site-ul hotelului, iar asta inseamna timp economisit, fara efort si oaspeti multumiti si satisfacuti.

Solutiile de la Multisoft sunt eficiente si moderne, care te ajuta sa iti cresti profitul si sa imbunatatesti calitatea serviciilor hoteliere.  Solutiile noastre sunt complexe si complete, atat pentru angajati, cat si pentru manageriere si clienti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram