fbpx

Iti lipseste putina aventura?

Pasiunea noastra pentru experientele auto off road a inceput in anul 2001 cu un mic club si pista de motocross. 18 ani mai tarziu, am dezvoltat cel mai mare complex de motorsport off-road din Romania, cu o pista MX aprobata de FIM, o pista supercross, doua piste de antrenament MX / enduro, o pista de curse cu autocross si un alt circuit 4 × 4. Ne lasati sa ne ocupam noi de asta? Va invitam intr-o aventura off road, cu o masina 4X4, sau cu o mtotocicleta, pregatite sa faca fata oricaror obstacole, pe trasee montane sau pe pista noastra MX.

Organizam ture de cateva ore, sau de cateva zile, tururi moto ghidate, atat pe teritoriul Romaniei cat si in afara granitelor. Daca ai chef de o tura cu motocicleta pe drumuri serpuite ce-ti activeaza simturile, te invitam sa parcugi Pandemic Runaway, ce dureaza o zi si unde parcurgem din Bucuresti, pana la munte, drumuri ce fac senzatie, care iti ofera privelisti inedite si te vor face sa simti adrenalina la maxim. Oprim intr-o poiana insorita pentru poze, facem o pauza de pranz si apoi atacam o portiune de offroad care va face highlight-ul turei. Alege-ti turul off road preferat de pe site-ul nostru si contacteaza-ne.

Turele vor fi ghidate de echipa noastra, campioni si specialisti in motocross, vizitam cele mai frumoase obiective turistice din zona, luam pauza de cafea si impartasim experienta, ne bucuram de peisaje. Te ajutam sa creezi amintiri memorabile, de care iti vei aminti toata viata si despre care vei avea ce povesti.