Îţi doreşti o schimbare în casa? Profita de ofertele Praktiker

Astfel, până pe 22 februarie, puteţi obţine o reducere de 15%, 10% sau 5% pentru unul dintre produsele Praktiker achiziţionate, la alegere. Tot ce trebuie să faceţi este să printaţi cuponul promoţional de pe site-ul www.praktiker.ro şi să îl prezentaţi în magazin.

Dacă purtaţi numele de Valentin/Valentina, pe 14 februarie este ziua potrivită să vă achiziţionaţi cadoul dorit de la Praktiker, deoarece, în această zi beneficiaţi de o reducere de 10% la întregul coş de cumpărături, prin simpla prezentare a buletinului. Nimeni nu va pleca dezamăgit, însă, pentru că Praktiker a pregătit cadouri-surpriză pentru toţi cei prezenţi în magazin.

În plus, între 8 şi 14 martie femeile practice vor fi sărbătorite şi vor beneficia de reduceri de 10% la unul dintre produsele cumpărate, la alegere. Primăvara este momentul ideal pentru a aduce o schimbare colorată în casă, aşa că nu ezitaţi să vă îndepliniţi planurile. Nu uitaţi, însă, să aduceţi şi cuponul dedicat campaniei „Săptămâna femeii practice”, care poate fi decupat din broşura Praktiker, din presă sau printat de pe site-ul www.praktiker.ro.