fbpx

Îți dorești amenajări interioare cu note vintage? Află de ce element ai nevoie

De câte ori nu te-ai întrebat: oare cum pot modificat design-ul interior pentru a-i oferi un plus de prospețime și senzația de nou. Într-o locuință întâlnim nenumărate piese decorative care au menirea să complimenteze fiecare zonă. Așadar, ce ar fi benefic să luați în considerare atunci când vă apucați de reamenajat și aspirați la tonalități vintage?

Care sunt piesele decorative pe care le putem adăuga cu ușurință în locuință fără a depune foarte mult efort? Nimic altceva decât covoare. Ei bine, suntem martorii unei evoluții excepționale la nivel de design interior, întrucât oricine poate aduce la viață idei creative și ispirate cu un buget destul de accesibil.

Discutând despre acest subiect, facem o oprire pe la toate elementele din locuință, fie comode, tablouri, măsuțe de cafea, paturi, scaune, toate contribuie cu propria energie și valoare în scopul de a cuprinde un tot unitar și, respectiv, de a ne oferi acele stări de bine atunci când pășim în locuință după zile pline și extenuante.

În cel mai fericit caz, toate aceste lucruri se cumulează într-un tot perfect omogenizat și personalizat care aduce un plus de viață și senzații deosebite atât celor care locuiesc în respectiva casă, cât și oaspeților.

Un covor poate diferenția întreg aspectul camerei în care este amplasat, fiind totodată piesa de bază care complimentează întregul. Pentru un plus în locuință, noile colecții VreauCovor.ro reprezintă piese fundamentale în orice stil de design interior.

Cu alte cuvinte, orice iubitor de design interior și de confort va regăsi un model ideal pentru decorul casei. Care sunt noutăți care aduc imaginea covoarelor la un alt nive le vom prezenta în câteva rânduri.

Covoare vintage

Când spunem vintage, ne referim la obiecte cu o bogată încărcătură emoționă, un aspect șters dar șlefuit de trecerea timpului. Personale care au adoptat stilul vintage în locuință au acum ocazia de a găsi un covor ideal în magazinul virtual vreaucovor.ro.

Covoarele vintage din cadrul colecției sunt absolut fabuloase, atât din punct de vedere estetic, cât și al funcționalității. Texturile din care sunt confecționate facilitează procedura de curățare indiferent de zona unde este amplasat, având în vedere că unele perimetre din locuință pot fi mai intens circulate, și prin urmare, mai greu de curățat.

Definit ca un ambient specific persoanelor nostalgice, iubitoare de povești, care apreciază valorile, stilul vintage poate fi complimentat prin covoare deosebite, acum disponibile la prețuri expeționale pe veraucovor.ro.

Covare animal print

Pentru doamnele și domnișoarele cu o inexplicabilă pasiune pentru curentul animal print, pe vreaucovor.ro acum toate visurile devin realitate în materie de design interior.

Pentru un decor cochet și atent amenajat, selecția de covoare este soluția viabilă pentru persoanele care adoră să își conceapă propria armonie în locuință. Fiind sensibile și delicate, pentru a păstra aspectul acestora este necesar a fi curățate cu foarte mare atenție pentru ca aspectul să-și mențină frumusețea o lungă perioadă de timp.

Ei bine, pentru a vă convinge de faptul că magazinul virtual vreaucovor.ro este o adevărată comoară, nu rămâne decât să accesați site-ul pentru a intra în posesia elementului de decor mult dorit.

Acest magazin virtual pune la dispoziție o gamă completă de covoare realizate din materiale naturale dar și sintetice precum: lână, bumbac, respectiv, poliester, vâscoză, acril și nu numai, toate combinațiile de texturi fiind atent cumulate în variații de culori splendide.

Nu ezita să dai nuanță ideilor creative cu un covor deosebit. Accesează site-ul relatat mai sus și convinge-te că totul este real.