Iti cauti job? Integra HR te poate ajuta

Majoritatatea persoanelor care sunt in cautarea unui loc de munca sunt din ce in ce mai constiente ca pentru a face fata intr-un mediu competitiv au nevoie de acele abilitati care sa le permita sa devina angajati indispensabili sau cel putin, sa fie potriviti pentru posturile pentru care se fac angajari.
Integra HR, propune un instrument eficient, care are rolul de a-i ajuta pe cei care sunt interesati de un loc de munca potrivit asteptarilor lor: curs de specialist resurse umane.
Cursul se adreseaza in special celor care vor sa-si dezvolte abilitatile si cunostintele de resurse umane, devenind profesionisti ai domeniului lor, dar si celor care doresc sa-si schimbe domeniul de activitate in vederea obtinerii de sanse suplimentare in cariera.
Cursul incepe in data de 6 septembrie si se va desfasura pe o perioada de 5 saptamani, detaliind diverse probleme si provocari pe parcursul a 40 de ore.
Dincolo de a reprezenta un alt curs ce ofera informatii procedurale, cursul se axeaza in proportie de 80 % pe partea practica, in care participantii vor invata cum sa adapteze si sa integreze informatiile dobandite.
Cursul oferit de Integra HR are beneficii multiple precum:
• Facilitarea gasirii unui loc de munca
• Asimilarea de cunostinte si dezvoltarea de abilitati in domeniul resurselor umane
• Obtinerea unei diplome de specializare in resurse umane, autorizata CNFPA
• Conditii avantajoase de participare
• Acces la experienta practica a specialistului IntegraHR
• Informarea cu privire la piata fortei de munca actuala
• Networking
Cursul este realizat de un specialist cu experinta de peste de 5 ani in consultanta resurselor umane (proiecte de recrutare si selectie, training&teambuilding, evaluari de personal), care detine diploma de formator, cu certificare CNFPA.
In urma cursului participantii vor sti cum se face analiza muncii, cum se realizeaza fisele de post, cum sa stabileasca criteriile de selectie, cum sa faca un plan de recrutare, cum sa sustina un interviu si cum sa eleboreze un plan de integrare.
Cu o investitie minima de 590 lei, participantii vor sti cum sa-si elaboreze o strategie pentru a fi specialisti de succes si profesionisti cautati de angajatori.
Aflati detalii aici: http://www.integrahr.ro/servicii/servicii_curs