fbpx

IT Genetics organizeaza cea mai mare campanie de Black Friday dedicata segmentului B2B

IT Genetics, unul dintre cei mai importanţi distribuitori locali de echipamente profesionale şi furnizor de soluţii AIDC & POS, organizează în perioada 18 – 20 noiembrie 2016 cea mai mare campanie de Black Friday dedicată segmentului B2B. În cadrul campaniei, lansată sub numele „De Black Friday gândeşte-te la afacerea ta!”, compania oferă discount-uri de până la 57% la toate produsele comercializate.
Peste 10.000 de produse profesionale – cititoare coduri de bare, imprimante de etichete şi de bonuri, cântare electronice, aparate de etichetat, terminale mobile, marcatoare de preţ şi consumabile – au fost pregătite pentru această campanie. Ediţia de anul acesta oferă, în exclusivitate, încă o soluţie pentru optimizarea activităţii afacerilor.
„Black Friday 2016 va fi pentru segmentul B2B cea mai mare campanie de reduceri de până acum. Pentru că susţinem dezvoltarea continuă a business-urilor şi înţelegem necesitatea îmbunătăţirii proceselor operaţionale îngreunate şi rezolvarea problemelor cu care se confruntă companiile, de patru ani consecutiv organizăm, în noiembrie, campania de Black Friday. Alături de soluţiile customizate oferite clienţilor, anul acesta mizăm pe încă o soluţie necesară oricărui business: în exclusivitate pentru piaţa din România vom comercializa autoutilitare, maşini de transport marfă ce pot fi achiziţionate din magazinul nostru online, în perioada campaniei, cu reduceri de până la 4.200 de euro.”, spune Liviu Sima, Managing Partner, IT Genetics.
Campania de Black Friday începe în 18 noiembrie, la ora 07.00. Furnizând soluţii dedicate pentru industrii precum HoReCa, retail, logistică, transporturi, producţie, sănătate, educație, financiar-bancar şi utilităţi, IT Genetics oferă clienţilor o gamă variată de produse de la peste 90 de producători recunoscuţi la nivel internaţional, precum: Star Micronics, Zebra Technologies, Brother, Citizen, Honeywell, Datacard, Evolis şi Datalogic.

Despre IT Genetics
Cu o experiență de 10 ani pe piața din România în domeniul AIDC & POS, IT Genetics este distribuitor de echipamente de la producători globali consacrați și furnizor de sisteme integrate, menite să eficientizeze procesele operaționale îngreunate, să optimizeze activitatea și productivitatea companiilor. Clienții vor descoperi un portofoliu de soluții hardware și software cu o paletă largă de aplicabilitate (soluții de tipărire și etichetare, de urmărire și scanare, de identificare și control al accesului, soluții POS şi de infrastructură wireless).
Misiunea IT Genetics este de a oferi firmelor soluții personalizate, create special pentru a satisface cele mai variate nevoi și pentru a răspunde celor mai exigente cerințe în domeniul punctelor de vânzare, al identificării și colectării automate de date.