Istoricul masajului si tipurile sedintelor de masaj

Erotic massage Timisoara

Masajul erotic nu mai este de mult timp un subiect despre care oamenii sa vorbeasca in soapta sau pe la colturi. Despre masajul erotic se vorbeste oricum, oricand, oriunde. Desi la inceputurile acestuia, se practica mai mult in conditii de deplina intimitate, acum lucrurile au ramas la fel, numai ca barbatii pot opta pentru aceste servicii in cadrul unui salon specializat in erotic massage Timisoara. Daca pana nu demult, oamenii considerau ca numai in intimitatea propriului dormitor pot sa practice masajul erotic, acum exista un salon masaj erotic in Timisoara renumit, http://masaj-iulia.ro/ pentru serviciile oferite.

Cum a aparut masajul erotic si la ce este bun

Masajul erotic a fost mult timp asociat cu prostitutia. Insa nici pe departe nu este adevarat ca, in ziua de azi, femeile care se angajeaza ca si maseuze practica si cea mai veche meserie din lume! Maseuzele sunt fete frumoase care vin la job cu un singur scop – acela de a face barbatii fericiti.

Masajul erotic ajuta clientii sa gaseasca un echilibru intre corp si suflet, intre sistemul senzitiv si cel emotional. Exista mai multe tipuri de masaj erotic, precum cel naturalist sau tantric, cu beneficii uimitoare in detoxifierea organismului si in reglarea activitatii cardiace, precum si in relaxarea muschilor.

Masajul erotic a aparut la inceput ca fiind o activitate sexuala care avea rolul de a stimula libidoul si de a face deopotriva barbatii si femeile sa fie sensibili la stimulii senzuali. Inainte era privit doar ca si un preludiu prelungit, insa acum reprezinta un adevarat business. In jurul anilor 1600 au aparut primele relatari ca masajul erotic a fost folosit pentru a trata afectiuni neurologice si sexuale.

Acum insa, in societatea moderna actuala, masajul erotic este destinat deopotriva doamnelor, domnilor si cuplurilor dornice de aventura si un plus de pasiune in viata lor. La Salonul Iulia din Timisoara, toate fanteziile pot prinde viata intr-o sedinta (sau mai multe) de masaj erotic!