fbpx

Investitiile subventionate sunt mai usor de controlat cu SocrateOpen 2 7

Solutia ERP&CRM open source furnizata de BITSoftware permite incepand cu aceasta noua versiune, controlul complet al investitiilor subventionate. Astfel, realizarea planului de investitii, transele de subventionare si platile aferente, pot fi urmarite in SocrateOpen, sistemul permitand raportarea permanenta a situatiei “planificat versus realizat”. Pentru volume mari de date, toate acestea pot fi usor initializate prin import din surse externe. Totodata, prin realizarea investitiilor se obtin imobilizari, care la randul lor sunt gestionate in totalitate cu SocrateOpen.

Cu SocrateOpen 2.7, fluxul de livrare a produselor industriale este mult mai usor de urmarit, datorita unei evidente clare a continutului coletelor pregatite de expeditie si a unui control sporit asupra procesului de livrare. Sistemul permite, astfel, trasabilitatea produselor industriale pe tot traseul de distributie, de la ambalare si pana la destinatarul final, tinand totodata o evidenta clara a containerelor de transport, de la momentul pregatirii pentru expeditie si pana la reintoarcerea acestora in gestiunea companiei. Se obtine, astfel, un control total asupra produselor, prin identificare individuala si de grup.

O alta noutate adusa de versiunea 2.7 o reprezinta utilizarea dispozitivelor HandHeld pentru operatiunile de receptie, livrare, transfer si inventar. Aceasta operatiune se desfasoara in paralel cu fluxul documentelor comerciale si are drept scop eliminarea incidentelor de operare gresita, in cadrul procesului existand diferite nivele de confirmare, atat calitative cat si cantitative.

Mai multe informatii despre SocrateOpen ERP&CRM se gasesc la adresa http://www.bitsoftware.eu/ro/socrateopen/de-ce-socrate-open

Despre SocrateOpen

SocrateOpen este o soluție ERP/CRM open source, moderna, adaptabila, de clasa mondiala, care poate fi utilizata pe serverul propriu sau in Amazon Cloud la o fracțiune din costul unui sistem ERP tradițional. Adresata inițial companiilor de servicii, soluția SocrateOpen este utilizata astazi cu succes și de companii din producție și distribuție de bunuri de larg consum, import și distribuție de aparatura medicala, import și distribuție de echipamente electronice, producție agricola, construcții, telecomunicații, producție discreta.

Despre BITSoftware

Cu peste 18 ani de experienta, BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM si Business Intelligence (BI) care ajuta companiile din diverse industrii sa-si imbunatateasca productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, si sa realizeze obiectivele de crestere pe termen lung. BITSoftware este prima companie din Romania care a lansat un sistem ERP&CRM de clasa mondiala, open source – SocrateOpen, utilizat de companii din servicii profesionale, distributie, productie si constructii, si una dintre primele companii care a dezvoltat un sistem ERP – Socrate+, implementat pana acum in peste 150 de companii medii si mari din Romania. BITSoftware a devenit, de la inceputul acestui an, reseller oficial pentru Romania al furnizorului american de solutii de Business Intelligence, MicroStrategy, prin parteneriatul incheiat urmarindu-se dezvoltarea si distribuirea pe piata din Romania a celei mai complexe si complete solutii de Enterprise Business Intelligence. BITSoftware este, totodata, distribuitor autorizat GoogleApps. Google Apps de la BITSoftware inseamna nu numai achizitia unui abonament anual, ci si servicii profesionale de instalare si migrare, scolarizare utilizatori si integrare cu alte aplicatii.