fbpx

Investiție de 80 000 de euro în deschiderea unui nou magazin multibrand DressLikeHell în București

Din suma totală, 30.000 de euro au fost investiți în amenajarea spațiului comercial, a cărui suprafața este de 45 mp. Magazinul cuprinde articole vestimentare și accesorii din cele mai noi colecții Alexander McQueen, Michael Kors, Dsquared2 și Neil Barrett, valoarea stocului inițial fiind de 50.000 de euro.
”La început, ne-am dorit să lansăm un magazin multibrand online, însă ne-am dat seama că publicul din România are nevoie de un magazin fizic cu haine de lux premium la care să aibă un acces facil. Astfel, ne-am deschis acest spațiu de pe calea Victoriei, în care am adus produsele designerilor noștri preferați”, declară Mara Barloiu, Fondator DressLikeHell.
Piesele vestimentare sunt selectate personal direct de la marile case de modă de către proprietarii magazinului, Mara Barloiu și Hau Marius, iar stocul vestimentar este actualizat periodic, astfel încât să se sincronizeze cu cele mai noi colecții ale creatorilor internaționali.
„În viitorul apropiat, ne dorim să extindem rețeaua de branduri și să aducem creații exclusiviste ale unor case de modă la fel de cunoscute. De exemplu, pe lista scurtă, se află Moschino, Louboutin sau Prada, însă ținem să precizăm încă de pe acum că nu vrem să ne îndepărtăm prea mult de conceptul inițial. Ne dorim să păstrăm aceeași linie, cu produse de calitate, care să le ofere clienților o experiență de shopping pozitivă”, a mai declarat Mara Barloiu, Fondator DressLikeHell.
Designul noului magazin este unul actual, cu aspect industrial și a fost realizat de către BP Design, o echipă de specialiști în arhitectură, urbanism, design de interior, graphic design și branding. Magazinul DressLikeHell este situat într-o zonă centrală din București, pe calea Victoriei, nr. 83-85.