fbpx

Investeste inteligent Cumpara un sistem ERP prin fonduri europene

Cand detii o companie, ai nevoie de solutii software de tip ERP pe care sa te poti baza, accesibile oricand si de oriunde, si care sa faciliteze fluxul de documente si informatii dintre departamente.

TotalSoft, cel mai important jucator pe piata de ERP, un produs 100% romanesc, iti ofera solutii de tip ERP, BI, CRM sau de eCommerce care pot fi achizitionate cu finantare de 70% din partea Uniunii Europene.

Astfel, al doilea an consecutiv, prin programul operational regional 2014-2020, axa prioritara II, pentru imbunatatirea competitivitatii, companiile din diferite domenii de activitate pot accesa acest program prin care Uniunea Europeana incurajeaza crearea si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor, in cazul intreprinderilor mici si mijlocii.

Charisma ERP, solutia software ce ocupa pozitia 1 la nivel de mid-market ca numar de implementari

De 5 ani, Charisma ERP ocupa locul 1 in topul furnizorilor de solutii si sisteme ERP din Romania, conform companiei de analiza si cercetare de piata Pierre Audoin Consultants (PAC). Companii importante din peste 38 de tari lucreaza cu acest sistem ERP pentru a-si creste transparenta proceselor interne si a-si asigura trasabilitatea comenzilor, a proiectelor, a lucrarilor etc.

ERP-ul dezvoltat de TotalSoft functioneaza cu o baza de date unica, la care toti angajatii au acces permanent si care se actualizeaza automat, oferindu-le acestora informatii relevante pentru a-si derula activitatea cotidiana in timp real. In acelasi timp, un sistem Charisma ERP este si cel care furnizeaza rapoarte de activitate cu cel mai inalt grad de acuratete, oferind cel mai bun mod de organizare relationala a datelor.

Datorita structurarii pe module, acest sistem ERP 100% romanesc poate fi implementat in diverse combinatii, in functie de specificul si de domeniul de activitate al companiei pe care o reprezinti. Organizarea pe module aduce o si mai mare flexibilitate pentru sistemul ERP, dar permite companiilor sa implementeze strict modulele de care au nevoie.

Iata cateva dintre particularitatile ERP-ului de tipul Charisma:

1.Tehnologie imbunatatita – practic, integrarea in structura unei companii a unui sistem ERP inseamna o baza de date care poate comunica rapid cu sistemele clientului, prin comenzi, ferestre, meniuri.

2. Mobilitate – o parte din modulele Charism ERP pot fi folosit atat pe smartphone, cat si pe tablete, fiind compatibile cu sisteme de operare iOS, Android sau Windows Mobile, pentru a obtine rapid, de oriunde, o privire de ansamblu asupra activitatilor din diverse departamente ale companiei.

3.Informatie unitara – utilizarea unei singure baze de date cu toate activitatile companiei permite actualizarea instanta a acesteia, ori de cate ori sunt introduse noi procese interne si informatii.

4.Eficienta maxima in operatiuni – sistemul ERP imbunatateste fluxul monetar prin vizibilitatea conturilor partenerilor si reducerea erorilor umane in ce priveste facturarea/livrarea de diverse produse sau servicii.

5.Securitate sporita

6.Raportare eficienta – un sistem ERP este solutia software potrivita, care poate asigura proiectia intregii activitati, eliminand orice forma de eroare sau redundanta. In plus, accesul la informatii este facil, prin rapoartele care se pot obtine din aplicarea filtrelor de baza de date.