fbpx

Investeste in securitatea caminului alegand solutiile Ordis

Acum, cu venirea toamnei, nu doar temperaturile de afara se schimba ci si raportul dintre ziua/noapte – observam ca soarele apune tot mai devreme. Datorita modului de viata de azi, in care mare parte din timp este petrecut in deplasari, la munca, implicati in diverse activitati, multi dintre noi petrecem tot mai putin timp acasa – tocmai din aceste motive, precum si pentru a proteja bunurile si a oferi o anumita siguranta familiilor noastre, alegem deseori instalarea unor sisteme de alarma. Disponibile la preturi rezonabile, aceastea pot sa ofere un anumit grad de protectie – corelate cu sisteme de video supraveghere, ele sunt preferate de numerosi romani. Oferta de pe piata de specialitate arata in ultimii ani o tot mai mare diversificare a acestor servicii – atat referitor la brandurile comercializate cat si complexitatea dispozitivelor de acest tip. Vezi aici sisteme de alarma de la producatori de renume, potrivite pentru locuinte personale, spatii comerciale sau alte tipuri de imobile!

Care sunt componentele unui astfel de sistem si care sunt aspectele de care trebuie sa tinem cont intr-o astfel de alegere? Detectoarele de miscare, sirenele (de interior sau de exterior),
centralele de alarma, telecomenzile, tastuturile sunt cele pe care le vedem cel mai adesea pe paginile de catolog sau in categoriile magazinelor online. Pe langa acestea, o serie de accesorii sunt deseori afisate – din pacate insa, pentru majoritatea clientilor o astfel de abordare pare cel putin dificila, daca nu chiar imposibila. Pentru a simplifica acest proces de achizitie (pastrand totusi si posibilitatea filtrarii produselor dupa model, trasaturi, marca, utilizare, prin magazinul sau online Ordis ne este oferit kitul de sisteme de alarma. Acestea, cuprinzand urmatoarele componente, pot sa ofere un nivel adecvat de protectie:
– centrala de alarma
– telecomenzi de armare, panica sau dezarmare
– detectori de miscare (cablati sau wireless)
– contacte magnetice wireless
– manuale de instalare

In functie de necesitati, acestora li se pot adauga – senzori de exterior, senzori de gaz, senzori de fum, sirene de exterior, alti detectori, accesorii, acumulatori, extensii. Deseori, display-urile acestor sisteme au text si iconuri, afisate intr-un mod logic, simplu; utilizarea si chiar instalarea majoritatii acestor sisteme de alarma este un lucru relativ simplu. Pentru comunicare se poate alege alertarea prin linia telefonica sau prin GSM (a proprietarilor), cat si prin dispecerat.

Comanda acum solutia potrivita, alegand un sisteme de alarma prin Ordis ! Marci precum Paradox, DSC, Elmes si Jablotron ofera fiecarui buget variantele potrivite. Investeste inteligent in siguranta caminului sau afacerii tale, cumparand de aici dispozitivele electronice potrivite!