fbpx

Invata sa faci profit in orice situatie Curs intensiv de vanzari

Cursul de „Tehnici de vanzari” isi propune sa ajute participantii sa depaseasca barierele emotionale in procesul vanzarii. Acestia vor invata cum sa transforme un raspuns negativ intr-o oportunitate sau cum sa se prezinte si sa vorbeasca pentru a reusi sa faca o vanzare.
Ne adresam angajatilor care doresc sa isi imbunatateasca performantele in vanzari, antreprenorilor care doresc sa obtina contracte de la clienti mari si companiilor care doresc sa isi consolideze echipele de vanzari.

Pe parcursul celor doua zile de curs vei afla raspunsul la urmatoarele intrebari:
• Cum sa iti cunosti interlocutorul? Prin exercitii si studii de caz iti vei dezvolta tehnicile de interpretare a comportamentului consumatorului si iti vei exersa modalitatile de identificare a nevoilor clientilor
• Cum sa trasformi un raspus negativ intr-un DA? Vei afla care sunt cele sapte tehnici de rezolvare a obiectiilor unui client in initierea vanzarii si cum sa raspunzi unui client care nu stie ce isi doreste
• Cum ne atingem obiectivele in vanzari? Afli care este importanta setarii de prioritati si vei putea stapani cele 12 metode prin care construiesti loialitatea consumatorilor.
• Care sunt factorii pshihologici care determina succesul vanzarilor? Participantii vor exersa tehnici de setare a obiectivelor personale care ii vor ajuta sa vanda cu mai multa usurinta.

La finalul cursului, participantii vor avea aptitudini de negociere, vanzare la telefon si strategie pentru a putea creste vizibil performantele echipelor in care lucreaza.
Cursul este sustinut de Bogdan Chelu, trainer in cadrul Creative Business Management cu o experienta de peste 5 ani in livrarea programelor de pregatire in domeniul vanzarilor. De aproximativ 10 ani, Bogdan a gestionat echipe de vanzari la nivel national. Cele mai importante provocari profesionale pe care acesta le-a transformat in succes au fost crearea unor retele de vanzari, consolidarea echipelor de vanzari, recrutarea si motivarea agentilor cu care a lucrat.

AGENDA
Cursul se desfasoara pe parcursul a 2 zile, dupa urmatorul program:
• Sambata: 10:00-17:00
• Duminica: 10:00-17:00
Cursul se va desfasura la sediul agentiei Creative Business Management, din Splaiul Unirii nr 6 (Sitraco Center), sector 4, Bucuresti.

COST
Costul formarii de persoana este de 500 lei, fara TVA.
Sunt incluse:
• Suportul de curs si materialele necesare
• Diploma de participare eliberata de Creative Business Management
• Sesiune de E-coaching- suport oferit pe e-mail de catre trainer, fiecarui cursant in ceea ce priveste aplicarea tehnicilor invatate, rezolvarea problemelor intampinate.
Reduceri de grup:
• 5%/ cursant- pentru participarea a 2 persoane(colegi/prieteni)
• 10%/cursant- pentru participarea a 3 persoane(colegi/prieteni)
• 15%/cursant- pentru participarea a mai mult de 3 persoane (colegi/prieteni)

MODALITATE DE INSCRIERE
Pentru inscriere, va invitam sa solicitati fisa de participare, la adresa de email: [email protected]
Pe baza fisei de inscriere, va fi emisa o factura proforma aferenta cursului, ce va fi transmisa pe adresa dumneavoastra de email. Plata se realizeaza inainte de inceperea cursului, fie prin transfer bancar, fie numerar, la sediul agentiei Creative Business Management, mai sus mentionat.
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numerele de telefon 0743.183.353/ 031.428.24.44 sau prin email la [email protected]