Intotdeauna exista o prima data pentru toate

Vibratoare realistice

Cum se foloseste corect un vibrator pentru prima data?

Intotdeauna exista o prima data pentru toate – o prima data cand se consuma primul act sexual, o prima data cand oamenii incearca o jucarie sexuala noua, o prima data la un salon de masaj erotic, o prima data in toate pentru a obtine placere maxima. Iata ca prima data cand se foloseste un vibrator este mai dificila. Unele doamne, mai pudice, vor refuza vehement ideea de a folosi prima data acest dispozitiv ca si jucarie sexuala in timpul actului cu partenerul de cuplu, ci vor prefera sa il foloseasca singure ca sa vada cum se simt si in ce pozitie obtin orgasmul. Altele vor folosi numai in intimitatea baii sau a dormitorului acest vibrator, atunci cand partenerul de cuplu este plecat. Indiferent de forma de utilizare a jucariilor sexuale, vibratoarele realistice fac parte din categoria jucarii sexuale cu un potential mare de excitabilitate. Site-ul http://amsterdamsexshop.ro/ ofera mai multe informatii despre aceste dispozitive precum si posibilitatea de a le comanda din intimitatea propriei case si de a le primi discret impachetate la usa, aduse de curier.

Pasii pentru prima utilizare a unui vibrator

Inainte de a folosi un vibrator, doamnele si domnisoarele trebuie sa citeasca cu mare atentie instructiunile, sa insereze corect bateriile si sa mai verifice inca o data modul de functionare. Apoi, trebuie sa isi pregateasca si organele genitale pentru prima `intalnire` cu noul `prieten` care va sta la loc de cinste in sertarul din noptiera de langa pat. Vibratorul nu se introduce in vaginul uscat, ci in vaginul lubrifiat. In cazul in care lubrifiantul nu pare cea mai buna solutie, atunci vaginul se poate lubrifia natural prin masturbarea cu degetele.

Inainte de acest pas insa doamnele trebuie sa se asigure ca nu vor fi deranjate de nimeni, ca au incuiat usa la camera si ca nu li se va distrage atentia de la minunata experienta pe care urmeaza sa o traiasca. De asemenea, inainte de folosirea vibratorului in mod vaginal doamnele pot incerca acest dispozitiv la nivelul clitorisului, stimulandu-l usor cu vibratiile. Nu in ultimul rand, sa se decida in ce pozitie vor folosi vibratorul. Pentru inceput, pozitia misionarului pare cea mai potrivita. Cu timpul, se poate opta si pentru pozitia deasupra sau intr-o parte.