Interpreti si genuri muzicale

Taraf nunta

Muzica este acel element care nu poate lipsi de la o petrecere, mai ales de la o nunta. Indiferent daca va organizati nunta bazandu-va pe o anumita tematica sau pe un singur gen muzical, sau sunteti liberi sa jonglati cu toate genurile, este important ca atunci cand contractati o formatie de nunta, un artist sau un DJ, sa stabiliti repertoriu dar si modul in care urmeaza a se desfasura evenimentul.

In Bucuresti, Magic Orchestra este compania care poate oferi clientilor o experienta muzicala completa prin artistii, instrumentistii si specialistii cu care colaboreaza. In functie de preferinte, puteti alege artisti ce interpreteaza muzica populara, muzica de petrecere, muzica usoara, dar si moderatori si alte servicii foto-video, decor, lumini sau candy bar, oferite tot de Magic Orchestra.

Muzica populara este un gen muzical rezultat din experienta de viata a inaintasilor nostri. Versuri ce descriu diferite etape ale vietii sunt puse pe o muzica mai lenta sau vioaie si interpretate in functie de zona tarii si de calitatile vocale ale artistului. Piesele populare nu sunt standard, aceeasi piesa poate avea diferite variatii de versuri si linii melodice. Aceasta mai este numita si muzica traditionala sau lautareasca si este preferata mai ales de generatia bunicilor si parintilor nostri.

Muzica de petrecere este alegerea ideala din punct de vedere al diversitatii repertoriului, fiind interpretate diverse piese ale artistilor populari romani sau ale celor internationali. Interpretii de muzica de petrecere au repertorii bogate la care se adauga piese pe masura solicitarilor, vocea, tinuta si atitudinea lor fiind potrivita pentru orice tip de interpretare.

Muzica usoara reprezinta un gen muzical eterogen, de mare pret si valoare sentimentala in Romania. Artisti mult apreciati precum Corina Chiriac, Gica Petrescu, Dan Spataru sau Angela Similea, dar si altii, sunt  cautati in cadrul evenimentelor ca nuntile sau botezurile.

Taraf de nunta Magic Orchestra

Pe langa interpreti ai acestor genuri muzicale, Magic Orchestra poate pune la dispozitie si taraf de nunta sau cvartet. Detalii relevante despre artisti, servicii si pachete promotionale puteti afla accesand https://magicorchestra.ro/!