fbpx

Interior Store prezinta colectia English in Love

Inspirata din eleganta si caldura interioarelor englezesti colectia English in Love cuprinde piese de mobilier pentru zonele de living, dining, bucatarie, dormitoare si baii, precum si o gama foarte larga de decoratiuni textile si obiecte decorative inspirate din acest stil unic.
Fiecare piesa de mobilier ce face parte din colectia English in Love integreaza perfect liniile stilului si materialele definitorii acestuia; (re)creând perfect atmosfera specifica interioarelor englezesti.
Colectia ce cuprinde peste 8000 de piese de mobilier si decoratiuni este unica atat prin tematica sa, cat si prin calitatea si designul pieselor. Reunind colectiile si produsele a peste 24 de companii de renume international, colectia English in Love lansata de Interior Store are ca scop deschiderea pietei romanesti spre stiluri de amenjari traditionale.

“English in Love s-a nascut din dorinta de a prezenta clientilor nostrii posibilitatea realizarii unor interioare fantastice intr-un stil ce imbina perfect eleganta, rafinamentul, traditia… English in Love deschide sirul de 10 colectii tematice pe care le vom lansa in acest an.” a precizat Ioana Tinca – general manager Interior Store.

Interior Store, in cei opt ani de activitate, s-a impus ca o companie dinamica, devenind o marca pentru cei pasionati de arta, design, moda si stil.
Compania a reusit sa reuneasca colectiile a peste 480 de branduri internationale, oferind clientilor sai o gama completa de produse si servicii destinate amenajarii, mobilarii si decorarii locuintei.

Pentru mai multe detalii despre produse si servicii vizitati site-ul companiei sau Concept store-urile Interior Store.