Interior Store lanseaza noua colectie de mobilier si Spa uri pentru exterior

Interior Store lanseaza noua colectie de mobilier si Spa-uri pentru exterior!

Incepand cu 15 Aprilie Interior Store a lansat cea mai noua colectie de mobilier destinat amenajarii teraselor si gradinii, precum si o colectie unica de SPA-uri exterioare.
Colectia reuneste peste 30 de mini-colectii de mobilier, fiecare dintre acestea propunand piese individuale si modulare, perfecte pentru crearea de compozitii personalizate pentru gradina si terasa Dvs.
Designul fiecarei colectii ofera o noua viziune asupra amenajarii spatiilor exterioare; fiind unic pentru fiecare colectie in parte.
Colectia propune si cu o selectie noua de materiale. Incepand de la structuri metalice, si pana la impletituri din fibre sintetice sau naturale; tapiserii din materiale textile ideale pentru utilizarea exterioara, fiecare piesa imbina perfect materiale unice, atent selectate.
Colec tia de SPA-uri exterioare cuprinde 21 de modele, unice ca design si caracteristici; special create pentru relaxarea, confortul, intimitatea si distractia familiei Dvs. Fiecare model al colectiei ofera programe unice, fiind dotat cu sisteme diverse de SPA si hidromasaj.
Pana la 15 Iunie orice produs din noua colectie lansata de Interior Store poate fi achizitionat cu o reducere de 10%!
Prin noua colectie Interior Store te ajuta sa iti creezi propria oaza de liniste si relaxare!
Vizualizeaza Colectia Outdoor accesand: http://www.interiorstore.ro/index.php?categoryID=521&show_all=yes