Intampina primavara cu accesorii interesante – bratari marca Old Skipper

Se schimba sezonul si te simti inspirata sa faci noi alegeri in ceea ce priveste accesoriile. Nu poti omite gama de bratari de la Old Skipper. Sunt o imbinare perfecta intre modern si inedit, pentru ca vorbim despre bratari variate ce au la baza franghia nautica sau pielea naturala. Sunt create manual, sunt originale si fiecare in parte este deci o sansa de a iesi din conul de umbra, de a te accesoriza potrivit si cu bun gust.

Moda primaverii

Despre ce se poarta anul acesta si cum este dictata moda de mari designeri vei auzi multe. Ca repere generale si valabile in acest an stim ca predomina albastrul clasic, culoarea anului 2020. In materie de accesorii la Old Skipper regasim bratari potrivite in orice context. Sunt atemporale si se incadreaza intr-o alta poveste pe masura ce sunt combinate cu anumite tinute – amintesc despre sezonul estival, sunt emblema rafinamentului, sunt expresia feminitatii, dar la fel de bine pot fi stilul comun al partenerilor ce adora sa faca totul impreuna, adaptand de ce nu si stilul pe care il poarta.

Din moda primaverii doritorii pot alege una din bratarile de piele, insiruite intr-o colectie generoasa, aici: https://oldskipper.ro/bratari-piele/. Infasurate de mai multe ori pe mana sau cu un model mai simplu, doar din piele sau combinate cu franghia nautica, astfel de bratari sunt potrivite pentru barbati si femei, mai ales pentru cei care adopta zilnic acel office style look – se imbraca casual, dar mai ales smart casual.

Pentru cei care prefera mai multa culoare, ce corespunde mai bine cu acest context primavaratic, bratarile din franghie nautica de la Old Skipper sunt intr-o mare varietate de optiuni. Vorbim despre o paleta cromatica vibranta, despre modele inedite, despre bratari ce nu pot fi trecute cu usurinta cu vederea.

Pentru aparitii notabile, pentru ca accesoriile purtate spun de fapt o poveste a purtatorului, bratarile Old Skipper isi propun sa fie alegerea celor care cauta altceva. Satui de accesorii de duzina, preferand mai degraba stiluri originale, astfel de bratari sunt lucrate manual si dispun de sistem de inchidere sub forma de ancora, brida, avion sau mini janta auto.

Intreaga colectie este disponibila exclusiv online.