Intalniri animare teritoriu luna iulie 2017

Astfel, pe parcursul lunii iulie au fost organizate 3 întâlniri, care au reunit 77 de persoane interesate, inclusiv lideri locali.
Astfel, experții animatori ai Asociației G.A.L. Microregiunea Dâmbovița de Sud-Vest au organizat acțiuni de informare și de animare teritoriu în localitățile Crânguri (06.07.2017), Petrești (18.07.2017) și Nucet (25.07.2017).
Potențialilor beneficiari li s-au prezentat măsurile din cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală care pot fi accesate și li s-au distribuit materiale informative (mapă, broșură, pliant, bloc-notes, memory stick și pix).
Având în vedere faptul că echipa GAL lucrează la ghidurile și procedurile de lucru necesare pentru lansarea apelurilor de selecție și pentru implementarea măsurilor cuprinse în Strategia de Dezvoltare Locală, observațiile și recomandările potențialilor beneficiari, parteneri sau lideri locali sunt de bun augur.
În cadrul întâlnirilor de animare au fost prezentate alocările aferente fiecărei măsuri, beneficiarii eligibili și condițiile minime pentru depunerea unui proiect. De asemenea, aceste evenimente au rolul de a informa potențialii beneficiari că personalul GAL va sprijini toate persoanele interesate în obținerea finanțării prin intermediul Strategiei de Dezvoltare Locală a Microregiunii Dâmbovița de Sud-Vest.