fbpx

Institutul My Center lanseaza un nou tratament corporal „Ritualul amazonian”de la Maria Galland

Ai visat vreodata sa ajungi in paradisul amazonian? Institutul My Center te invita sa iei parte la cea mai fastuoasa celebrare a naturii printr-un tratament complet de ingrijire, inspirat de frumusetea tropicala a Amazonului. Un paradis al relaxarii si un concept exceptional de la Maria Galland. Imagineaza-te purtat de murmurul vantului, simte razele soarelui si admira puritatea unui ceremonial exceptional de relaxare si intinerire pentru corp si minte.
Institutul My Center a lansat „Ritualul amazonian”, un tratament holistic de ingrijire a pielii ce se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor. Un ritual al echilibrului, ce emana o armonie interioara si o stare de bine predominanta, o expeditie luxurianta cu ingrediente active, exclusiv amazoniene. Lasa-te invaluit de parfumul rafinat al boabelor de tonka, de mireasma uleiurilor naturale din cupuacu, babassu, andiroba, buriti, murumuru, fructul pasiunii, cacao si nuci fine de macadamia, elemente pretioase care iti reincarca bateriile cu vitalitatea abundenta si varietatea vegetatiei amazoniene.

Ritualuri de vis cu parfumuri exotice

Tratamentul incepe prin masarea pielii cu un exfoliant delicat ce confera o minunata senzatie de finete si fermitate. Pornind de la gat, de-a lungul coloanei vertebrale pana la talpa piciorului, corpul este rasfatat apoi cu untul pentru ingrijire Pasiunea Amazonului, care va lasa pielea moale si supla. Continutul extrem de bogat in ingrediente pretioase amazoniene, cum ar fi cupuacu, babassu, andiroba, buriti, murumuru, fructul pasiunii si cacao, va conferi pielii suplețe, confort si elasticitate. Usor incalzit, untul va fi absorbit cu usurinta, fara a lasa urme de grasime.

Urmeaza, apoi, un masaj extrem de relaxant cu ruloul de lemn pretios de prun. Aromele sale luxuriante vor aduce o starea de armonie interioara, la fel ca in inima padurii tropicale. Ritualul continua cu masca pe baza de praf de pudra din Amazon, bogata in minerale si oligo-elemente, ce se incalzeste usor inainte de aplicare. Astfel, elementele naturale din padurilor amazoniene iti vor invalui pielea intr-o incantatoare caldura, oferind un placut efect “spumant” si stimulant. Pielea ramane purificata si hidratata, iar tensiunea si stresul vor fi rapid alungate.

Pentru a incheia cu o senzatie racoritoare ce emana energie, se aplica pe toata suprafata corpului Lotiunea Cascada Amazoniana, o textura usoara, intens hidratanta, cu extract de Para. O adevarata cascada de vitalitate pe piele!

De ce este Ritualul Amazonian o calatorie spre relaxare?
Orice loc in care natura a ramas inca suverana este un paradis pe pamant, un spatiu mitic al armoniei si al relaxarii. Ritualul Amazonian deschide, astfel, comoara unei naturi abundente si necunoscuta tie, care te poarta departe, catre o lume a echilibrului si calmului.

Nucile de macadamia zdrobite, fructul pasiunii, cacao si argila originare din maretia peisajului amazonian, sunt integrate ca ingrediente active in uleiuri si lotiuni, adevarate comori naturale ce confera relaxare si intinerire pentru corp. Ritualul Amazonian inseamna mai mult decat un tratament profesional de infrumusetare: este o oaza de liniste si relaxare pentru tine, o calatorie spre locul in care perenitatea naturii inseamna un univers al armoniei si al pacii.

Ritualul Amazonian Maria Galland poate fi efectuat in cadrul Institutului My Center (Str. Glodeni nr. 3, sector 2, Bucuresti) doar pe perioada verii, la pretul promotional de 230 de lei.

Contact:
Institutul My Center
Tel: +40 021 242 02.54
Mobil: +40 722 121 092
E-mail: [email protected]
Program: Luni-Vineri 9-21, Sambata 9-19.