Institutul de moda “Salomeia Truta”

Institutul de moda “Salomeia Truta” este mai mult decat o scoala in care se predau cursuri din fascinantul domeniu al modei. Totul a pornit de la ideea fondatoarei, designerul Salomeia Truta, care si-a propus sa revolutioneze sistemul de predare al scolilor de moda.

Aceasta scoala de moda are rolul de a ajuta absolventul sa-si creeze propria afacere si sa il sustina chiar si dupa terminarea cursurilor. Prin participarea la show-urile de moda organizate, tinerii designeri vestimentari au ocazia de a-si expune propriile creatii si de a deveni cunoscuti in lumea modei.

De ce este aceasta scoala de moda atat de speciala? Cursurile se bazeaza in mare parte pe practica. Daca vorbim despre curs de croitorie dama sau curs de croitorie barbati, acestea se bazeaza pe lucrul la masina de cusut.Scoala de moda Salomeia Truta In cazul unui curs de constructor tipare, activitatea se va desfasura la calculator. Cei care isi doresc sa participe la un curs de design vestimentar, vor avea parte de sustinerea Institutului de Moda “Salomeia Truta” si asa cum am mentionat mai sus, vor avea posibilitatea sa isi expuna creatiile in cadrul show-urilor de moda.

Institutul de moda “Salomeia Truta” se recomanda prin professionalism, succesul absolventilor sai, dar si transparenta de care da dovada prin expunerea si detalierea cursurilor.  Nu in ultimul rand, organizarea evenimentului Bucharest Fashion Week din ultimii ani si colaborarea cu cele mai cunoscute branduri din lumea modei, a crescut notorietatea acestui institut.

Prin cursantii sai, institutul isi propune sa dezvolte aceasta industrie si sa participe schimbarea mentalitatii din Romania atunci cand vine vorba de stil, bun gust si calitate.