fbpx

Instaleaza spoturi Led in casa ta | Nu vei regreta investitia

spoturi led

Investeste in spoturi LED

Un sistem de iluminat cu spoturi LED ofera intotdeauna un design placut acolo unde este instalat, dand de fapt energie si personalitate spatiului. Daca ne dorim ca spatiul de iluminat pe care il alegem sa fie ecologic, atunci trebuie sa le alegem in locul lampilor cu halogen. Desi costul sistemului de iluminat cu LED este putin mare, costul va fi achitat in curand, deoarece spoturile cu LED consuma mai putina energie electrica decat lampile cu halogen, lucru care se vede clar pe factura de energie electrica.

Cateva idei de design interior

Daca alegem sa iluminam zona perdelei cu ajutorul unor spoturi LED, acestea vor produce un efect deosebit de continua miscare, care imbogateste mult stilul ales pentru design.
spoturi led
Intotdeauna, atunci cand alegem sa folosim un sistem de iluminat bazat pe spoturi LED, trebuie sa fim foarte atenti. Expertii in design interior au spus ca atunci cand cititi sau va uitati la televizor, este foarte important ca lumina sa vina mereu din spate, pentru a nu ne afecta vederea.

Dupa cum spuneam mai sus, spoturile LED pot fi instalate si pe podea, dar cel mai bine este sa le instalati doar intr-o anumita zona, nu in intreaga incapere. De asemenea, este recomandat sa instalati spoturi LED pe un parchet maro deschis in camera, ceea ce confera incaperii un stil unic.

Spoturile cu LED-uri sunt folosite si in medii subacvatice sau subterane. Le gasim adesea instalate in interiorul piscinelor sau a marilor centre comerciale.

Afla si mai multe despre avantaje

Unele spoturi LED ies in evidenta fata de becurile incandescente in ceea ce priveste eficienta consumului de lumina scazut, deoarece nu au deloc filament. Poate ai observat ca atentia fata de mediu a crescut foarte mult in ultimii ani. Acesta poate fi motivul pentru care tehnologia LED a inceput sa fie cautata de cat mai multe persoane. Daca nu stii de ce are nevoie casa ta, fie ca este birou sau in showroom, trebuie sa stii ca toate tipurile de spoturi LED sunt potrivite. Sistemele de la LED-Concept sunt potrivite pentru orice loc si ofera efecte placute in design; fluxul luminos este un avantaj major al acestui tip de sistem de iluminat.