fbpx

Instalatiile gpl: protejeaza natura si economiseste bani pe termen lung

Service gpl si instalatii gpl Bizigaz

Beneficiile unei instalatii gpl

Instalatiile gpl au o istorie lunga pe piata auto, iar notorietatea lor a crescut odata cu evolutia in acest domeniu. Producatorii de instalatii gpl au stiut foarte bine sa se muleze pe nevoile clientilor si au tinut pasul cu modernizarea tehnologiei auto. In acest sens a intervenit si promovarea combustibilului gpl ca fiind unul curat si benefic pentru mediul inconjurator, dar si pentru autoturisme. Beneficiile instalarii unui sistem gpl precum prelungirea vietii motorului si demontarea unor mituri false precum pierderea puterii motorului au fost niste aspecte amintite tot mai des atat de producatori, cat si de service-urile care activeaza in domeniu.

De ce sa alegi Bizigaz

Bizigaz a fost infiintat pe aceste standarde si nu numai. Scopul final a fost si va fi multumirea clientului si mentinerea unei relatii de colaborare pe termen lung. Bizigaz nu reprezinta doar o simpla echipa de oameni care executa servicii de instalatii gpl, ci se ocupa si de mentinerea unui autoturism in calitate de service gpl.

In plus, pentru a dovedi clientilor sai calitatea lucrarilor executate, este oferita o garantie extinsa de pana la doi ani.

Ce se intampla dupa instalarea sistemului gpl?

instalatii gpl auto Bizigaz

Mentenanta unei masini care dispune si de un sistem gpl nu este cu mult diferita fata de o masina care ruleaza pe benzina sau motorina. Cu toate astea, ca orice alta componenta auto, sistemul gpl se uzeaza in timp. Din aceasta cauza, dupa o anumita perioada sau dupa un anumit numar de kilometri parcursi, sistemul gpl are nevoie de o verificare, iar daca este cazul, de inlocuirea unor parti uzate care nu mai functioneaza la capacitate maxima.

Din punct de vedere financiar, partea cea mai buna este recuperarea costului instalatiei gpl intr-un timp relativ scurt. O alta parte pozitiva este lipsa nevoii de schimbarea a structurii autoturismului. In schimb, vor fi adaugate cateva componente: rezervorul (fie in portbagaj sau sub masina), un convertor, un mixer de aer/combustibil sau un injector, o componenta care are rolul de a bloca fluxul de combustibil catre motor, odata ce acesta este oprit.