Instalatii termice Bucuresti – expertul dumneavoastra !

Despre instalatii termice Bucuresti:

Instalatii termice Bucuresti se bazează pe menținerea gospodăriilor în condiții de siguranță și calde. Oferim consultanță independentă și independentă în alegerea celor mai bune sisteme și produse de încălzire și de încălzire disponibile astăzi și care au o experiență vasta de instalare și întreținere a acestora, oferind servicii de reparare a centralelor termice în fiecare zi a fiecărui an.

Expert – Independent și Imparțial

Indiferent ce trebuie să știți despre opțiunile de încălzire pentru casa sau afacerea dvs., consultanții noștri cu experiență au cunoștințele aprofundate pentru a explica în mod clar și clar ce este disponibil. Puteți să ne sunați, să veniți în saloanele noastre de expoziții sau să vă putem vizita la domiciliu sau la birou, fiind unul dintre cei mai mari specialiști independenți în domeniul încălzirii centrale din Romania, puteți fi siguri că sfaturile și recomandările noastre sunt complet imparțiale. Am construit parteneriate cu numeroasele denumiri ale industriei de încălzire pentru a vă garanta produsele și serviciile care se potrivesc perfect cerințelor dvs. individuale.

Am încântat clienții cu un nivel sau un serviciu și un angajament pe care chiar și cele mai mari nume din industrie le găsesc. Cu clienți interni care se bazează pe abordarea noastră practică și prietenoasă și locuințe, ne-am construit reputația în serviciu.

Suntem aici pentru tine 24/7

Înțelegem că eșecul sistemului dvs. de încălzire poate fi un timp îngrijorător pentru proprietarii de case sau de afaceri. De aceea suntem disponibili 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. Centrul nostru de contact este în permanență operat de oameni reali, care sunt capabili să desfășoare unul dintre inginerii noștri în orice moment al zilei sau al nopții.

Serviciul de relații cu clienții este ceva ce ne pasă cu entuziasm la instalatii termice Bucuresti – și întotdeauna au. Indiferent dacă sunteți un client intern sau de afaceri, atenția noastră neegalată asupra satisfacției clienților vă asigură că veți experimenta întotdeauna calitatea serviciilor, care este invidia industriei.

Recunoașterea performanței bune în materie de sănătate și siguranță este esențială pentru succesul afacerii noastre și credem că fiecare angajat este responsabil pentru obținerea dreptului. Capturarea observațiilor periculoase și a observațiilor privind pericolele care pot fi cu ușurință nesupravegheate și neefectuate este vitală pentru noi în înțelegerea practicilor de lucru sigure. Răspundem repede la tendințele identificate și la situațiile apropiate pentru a preveni accidentele sau vătămările mai semnificative.

De asemenea, ne asigurăm că fiecare persoană care lucrează în afacerea noastră este instruită corespunzător pentru munca pe care o desfășoară și prin formare continuă continuă și dezvoltarea profesională continuă ne asigurăm că abilitățile sunt păstrate la zi.

Suntem acreditați și suntem auditori independenți pentru respectarea acestui standard internațional riguros: menținerea acestei evaluări provocatoare demonstrează angajamentul nostru de a oferi un mediu de lucru sigur și sisteme de lucru sigure pentru toți angajații noștri, susținut de sistemul nostru de management al sănătății și securității.

Prin intermediul nostru, clientii pot achizitiona orice timp de centrala termica produsa de Ariston, Baxi, Ferroli, Immergas, Keston si Radiant.

Firma noastra asigura:

  • Instalarea;
  • Montarea;
  • Punerea in functiune;
  • Repararea si intretinerea (Ariston, Baxi, Ferroli, Immergas, Keston, Radiant si Caloma);
  • Verificarea si revizia tehnica in utilizare (-VTP- impuse prin legislatia in vigoare a fi executate o data la 2 ani);
  • Spalari chimice ale echipamentelor si instalatiilor termice, pentru a reduce costurile de exploatare ale centralelor si instalatiilor termice (eliminand depunerile de calcar si oxid de fier) si pentru ca intelegem sa contribuim la economisirea resurselor naturale.

Tuturor clientilor nostri le asiguram suport tehnic pentru alegerea echipamentelor potrivite cu situatia proprie.